about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ربات هوشمند ناسا

این روبات هوشمند که RoboSimian نام دارد، یک سازه مکانیکی چهار عضوی است که دقیقا همانند میمون عمل می کند. همانطور که گفته شد این ربات قرار است در چالش رباتیکی که ارتش آمریکا در سال 2015 برگزار می کند، با بقیه ربات ها رقابت کند. این رقابت در حقیقت برای آزمایش ربات هایی است که هنگام وقوع حوادث طبیعی نقش مهمی را دارند و می توانند به مکان هایی نفوذ کنند که برای انسان بسیار خطرناک و یا غیر ممکن است.

همانطور که می دانید ناسا چندی پیش نیز ربات مشابهی را به نام Surrogate ساخته بود ولی باتوجه به آزمایش ها و بررسی های جزئی که بر روی هردو ربات انجام شد، ربات RoboSimian توانایی بیشتری را نسبت به ربات قبلی داشت و به همین دلیل این ربات برای رقابت با ربات ها در ماه ژوئن فرستاده می شود.
ربات RoboSimian به 7 دوربین مجهز شده است که در نقاط مختلف بدنه‌ی آن نصب شده است که در پیدا کردن بهترین مسیر کمک زیادی به آن می کند. این محصول هوشمند دانشمندان ناسا قابلیت رانندگی خودرو، کنار زدن موانع، بالا رفتن از دیوار، باز کردن شیر و حتی مسیریابی در زمینی پر از زباله و موانع را دارد.

گفته شده است که در آینده ای نزدیک در اکتشافات فضایی و حوادثی مثل نشت احتمالی رادیو اکتیو در تاسیسات اتمی از این ربات استفاده می شود.

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/15 - 14:30- هوش مصنوعي

هشدار بانک مرکزی نیوزیلند درمورد افزایش تأثیر هوش مصنوعی

بانک مرکزی نیوزیلند نسبت به تأثیر افزایش هوش مصنوعی بر ثبات مالی هشدار داد.

تقویت
1404/02/15 - 13:02- آسیا

تقویت دفاع سایبری در تایلند

تایلند با تکمیل مرحله دوم برنامه آموزشی ملی با تجهیز 100 هزار نیروی کار امنیتی، دفاع سایبری خود را تقویت کرد.

حمله
1404/02/15 - 12:22- اروپا

حمله سایبری علیه نیمی از شرکت‌های بلژیک

طبق گزارش سالانه امنیت سایبری، تقریباً نیمی از شرکت‌های منطقه فلاندر در بلژیک سال گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفتند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.