about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

یک شرکت کانادایی موفق به طراحی یک ربات تزریق واکسن بدون سوزن شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از العین، یک شرکت کانادایی رباتی ابداع کرده است که می‌تواند انسان‌ها را در برابر ویروس کرونا بدون نیاز به سوزن واکسینه کند. به گفته رسانه‌های بین‌المللی، این شرکت تأیید کرد که ربات «کوبی» جایگزین بهتری نسبت به سوزن خواهد بود. این ربات به فناوری تزریق بدون سوزن متکی است و از یک جت فشار بالا استفاده می‌کند که محتویات واکسن به عمق بافت بازو تزریق می‌شود.
براساس مقاله‌ای که توسط دانشگاه واترلو کانادا منتشر شده است، این ربات بازو شکل، دارای حسگر LiDAR است که امکان تهیه نقشه سه بعدی از بدن فردی که مایل به دریافت واکسن است را می‌دهد، که برای تعیین بهترین مکان برای تزریق تجزیه و تحلیل می‌شود. سپس، بیمار دستور آماده شدن برای تصویربرداری را دریافت می‌کند که مشخص می‌کند کجا باید بایستد، ضمن اینکه وضعیت او را مشخص می‌کند و تشخیص می دهد که آیا لازم است بخشی از لباسش را کنار بزند یا خیر.
با ورود ربات به خدمات، واکسیناسیون تعداد زیادی از افراد آسان‌تر، ارزان‌تر، سریع‌تر و ایمن‌تر خواهد بود، زیرا احتمالاً خطرات قرار گرفتن پزشکان و پرستاران در معرض ویروس را کاهش می‌دهد. پس از تزریق واکسن، کپسول تک دوز در محفظه‌ای که با ضایعات بهداشتی مشخص شده است ریخته می‌شود و بازوی بیمار دوباره تمیز می‌شود. این ربات توانایی برداشت کپسول‌های تک دوز را از یک سیستم ذخیره سازی آماده و مجهز را دارد.

تازه ترین ها
هشدار
1405/06/31 - 12:10- جرم سایبری

هشدار به سرمایه‌گذاران پلتفرم هچ درباره احتمال افشای اطلاعات شخصی

به سرمایه‌گذاران نیوزیلندی که از پلتفرم سرمایه‌گذاری هچ استفاده می‌کنند، هشدار داده شده است که اطلاعات شخصی آنها ممکن است در جریان یک رخداد امنیت سایبری در آمریکا افشا شده باشد.

آزمایش
1405/06/31 - 12:05- آمریکا

آزمایش توان دفاع سایبری آمریکا در یک رزمایش سراسری

آمریکا هفته گذشته توان دفاع سایبری خود را در یک آزمون گسترده سراسری به محک گذاشت.

احتمال
1405/06/31 - 11:58- جنگ سایبری

احتمال حمله سایبری روسیه به ناتو

پتر پاول، رئیس‌جمهور جمهوری چک، روز دوشنبه گفت بعید می‌داند روسیه در آینده نزدیک حمله نظامی مستقیمی علیه یکی از اعضای ناتو انجام دهد.