about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

یک پژوهشگر سواد رسانه ای گفت: ربات‌ها چند ویژگی دارند که آن ها را از کاربران عادی متمایز می کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ محمد لسانی، کارشناس و مدرس سواد رسانه ای، درباره ربات‌های توییتری گفت: حساب های کاربری، که زیست رباتیک دارند معمولا چند ویژگی دارند. اول؛ سن حساب کاربری پایین است؛ عموما چند روز یا چند هفته و به سال نمی‌کشد. دوم؛ دنبال کننده‌های کمی دارد. سوم؛ تولید حساب کاربری آن‌ها هم زمان با داغ شدن هشتگ است و در موج‌های توییتری فعالیت می‌کنند. چهارم؛ در ترند‌های روز فعالیت می‌کنند. پنجم؛ صفحه کاربری شان کامنت ندارد یا به شدت پایین است و ویژگی آخر، در روز بالای پنجاه توییت تا سقف توییتر که روزانه دوهزار و چهارصد توییت دارند و این بیش فعالی نشان دهنده این است که این حساب کاربری متعلق به ربات است.


به گفته این کارشناس رسانه، عموما ربات ها، حساب های کاربری شبکه های اجتماعی هستند که توسط نرم افزار‌ها کنترل می‌شوند و مردم واقعی نیستند. یعنی یک برنامه نویسی پشت آن قرار دارد.

آقای لسانی در پاسخ به اینکه آیا افراد عادی امکان ساخت ربات توییتری دارند گفت: اصولاً ربات داخل حساب کاربری نوشته نمی‌شود، ربات جداگانه توسط نرم افزار‌ها نوشته می‌شود. این نرم افزار‌ها از Api یا همان رابط طراحی سکوهای دیجیتال استفاده می‌کنند، چون برخی رسانه‌های اجتماعی که api آزاد دارند، یک فضای کنش و واکنش برای ربات ایجاد می‌کنند. یعنی این ربات خودش هم می‌تواند محتوا بنویسد، حساب کاربری بسازد، لایک را بالا یا پایین ببرد، ریتوییت کند، در رای دادن فعال باشد، هشتگ بزند یا حتی کسی را فالو کند. برای همین وقتی آمار لایک‌ها یا ویو‌های کسی غیرعادی بالا می‌رود، مشکوک به فغالیت رباتیک است. 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.