about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

شرکت Boston Dynamics یک ربات چهارپا روانه بازار کرده که دارای یک سیستم‌عامل مبتنی بر وب است.

به گزارش کارگروه فناوری سایبربان؛ ربات چهارپا Spot قبلاً مهارت‌های خود در رقصیدن، دویدن، خطا کردن و سقوط را اثبات کرده است؛ این ربات جدید هنوز هم در حال یادگیری ترفندهای جدید است.

شرکت Boston Dynamics به ربات اسپات یک بازوی رباتیک جدید اضافه کرده که این بازو می‌تواند اشیای مختلف را بگیرد، حمل کند، جایگذاری کند و همچنین بکشد.

این شرکت امروز در یک نمایشگاه برای عرضه‌ی خط تولید ربات‌های جدید، توانایی‌های اسپات در جابجایی ابزار، کشیدن اهرم‌ها، باز کردن درها و بستن شیرها را به نمایش گذاشت.

این بازو می‌تواند به‌صورت دستی یا نیمه‌خودکار کارهای فیزیکی را انجام دهد یا بر اساس تحلیل داده‌ها در ساختمان‌ها، معادن زیرزمینی، نیروگاه‌ها و سکوهای دریایی عمل کند.

این بازو یکی از فناوری‌های جدید است که به ترکیب اسپات اضافه شده است. شرکت Boston Dynamics همچنین نسخه‌ی شارژ سرخود این ربات و پشتیبانی شده با نرم‌افزار تحت وب را ارائه کرده است که اپراتورها می‌توانند از این نرم‌افزار برای کنترل ناوگان خود از طریق یک اتاق کنترل مجازی استفاده کنند.

مدیرعامل این شرکت رابرت پلیر (Robert Player) گفت اکنون بیش از 400 عدد از این محصول در سراسر جهان وجود دارد. هدف ما این است که اسپات را به سیستم‌عاملی جهت جمع‌آوری و دست‌کاری داده‌های تلفن همراه تبدیل کنیم.

انواع مشاغل می‌توانند یکی از این ربات‌های چهارپا را باقیمت 74500 دلار خریداری کنند؛ اما ممکن است مقداری طول بکشد تا بتوانید رباتی تهیه کنید که منزل شما را تمیز می‌کند و یا برای شما شام تدارک ببیند.

شرایط و ضوابط فروش اسپات در حال حاضر استفاده‌ی خانگی از این محصول را منع می‌کند؛ اگرچه این شرکت اشاره‌کرده است که موضوع گفته‌شده در آینده دستخوش تغییراتی خواهد شد.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.