about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

رباتی برای آموزش برنامه‌نویسی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ بسیاری از محققان معتقدند برای آموزش موضوع‌های مختلف به کودکان باید از ابزاری استفاده کرد که توجه آن‌ها را به خود جلب کند. امروزه ابزارهای بسیاری برای آموزش کودکان در زمینه‌های مختلف ایجاد شده است. گروهی از محققان رباتیک موسسه وایز دانشگاه هاروارد آمریکا (Harvard’s Wyss Institute) برای آموزش برنامه‌نویسی به کودکان، رباتی 6 ضلعی به نام روت (Root) ایجاد کردند. روت طراحی شده تا روی تخته وایت‌برد حرکت کرده و با توجه به دستورهایی که دریافت می‌کند، به خط‌کشی یا پاک کردن خطوط بپردازد.
روت از دو رابط کاربری متفاوت بهره می‌برد. یکی از این رابط‌ها بسیار ساده بوده و به کودکان امکان می‌دهد تا با کشیدن دست خود روی سطح تبلت، به ربات دستور حرکت در جهت موردنظر را بدهند. این قابلیت کمک می‌کند تا حتی کودکان کم سن و سال نیز بتوانند نقاشی کشیده و سپس آن را پاک کنند. رابط کاربری دوم پیچیده تر و پیشرفته‌تر بوده و دارای یک رابط متنی برای دادن دستورها به ربات است.
روت می‌تواند در همان لحظه‌ای که کد نوشته شده و دستور وارد می‌شود، تأثیر آن را به کودک نشان بدهد. این موضوع به درک بهتر کودک و علاقه‌مند کردن او به برنامه‌نویسی تأثیر بسزایی خواهد داشت.
محققان گفتند: «ما در دنیای دیجیتالی زندگی می‌کنیم؛ اما مدرسه‌ها برنامه‌نویسی را آموزش نمی‌دهند. آمریکا به برنامه نویسان رایانه‌ای برای انجام رقابت نیاز دارند. 71 درصد شغل‌های جدید ایجاد شده در زمینه‌های علم، فناوری مهندسی و ریاضیات (STEM) در آینده‌ی نزدیک به برنامه‌نویسی وابسته خواهند شد. اگر ما بتوانیم این مشکل را حل کنیم، قدم بزرگی را برای پیشرفت کشور خود برداشته‌ایم.»
محققان هاروارد قصد دارند در صورت امکان، روت را کلاس‌های درس وارد کرده و آن را در برنامه‌ی درسی کودکان قرار دهند.

 

 

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.