about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

رای گیری اینترنتی در بستر بلاکچین

آمریکا به سربازانی که در خارج از کشور قرار دارند اجازه می دهد، از طریق بلاکچین در انتخابات پیش رو شرکت کنند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان، به نقل از «Futurism»؛ آمریکا قصد دارد به سربازانی که ساکن دائمی آمریکا هستند؛ اما در خارج از کشور قرار دارند، اجازه دهد، از طریق برنامه‌ای موبایلی به نام «Voatz» که بر پایه‌ی بلاک‌چین است، در انتخابات میان دوره ای پیش رو شرکت کرده، رأی بدهند.

به منظور استفاده از Voatz سربازان ابتدا صحت هویت خود را ثابت کنند. مراحل ثبت نام به این صورت است که داوطلبان باید تصویری از شناسنامه ی صادر شده توسط دولت و ویدئویی از چهره ی خود تهیه کرده و آپلود کنند. سپس قابیلت شناسایی چهره ی این نرم افزار با بررسی محتوای ارسالی، به تأیید آن می پردازد.

پس از پایان این مراحل ثبت نام، نیروها می توانند رأی بدهند. زمانی که این فرآیند پایان یافت، رأی افراد به صورت ناشناس در آمده در بلاکچین -که دفتر کل توزیع شده ی تقریباً ضد هک است- قرار می گیرد.

تقریباً در جمله ی بالا یک عبارت کلیدی، زیرا افرادی با توانایی تغییر محتوای ثبت شده در بلاکچین را دارند. به علاوه مطالعات گذشته ثابت کرده است که دستگاه های رأی‌گیری الکتریکی آمریکا به سادگی قابل حل هستند. به همین دلیل بسیاری از مردم معتقد هستند، این فرآیند باید به صورت سنتی و از طریق ورق کاغذ انجام گیرد.

جوزف لورنزو هال (Joseph Lorenzo Hall)، مدیرت فناوری مرکز دموکراسی و فناوری (Center for Democracy and Technology)، معتقد است، نرم افزار رأی گیری موبایلی یک ایده ی وحشتناک به حساب می‌آید و امن نیست.

با وجود این مک وارنر (Mac Warner)، یکی از مقامات ایالات ویرجینیا، همچنان اصرار دارد که Voatz کاملاً امن است. البته باید ذکر کرد این برنامه در زمان برگزاری انتخابات اصلی در دو منطقه مورد آزمایش قرار گرفت؛ اما کاربردی بودن آن در رویداد پیشرو مشخص می گردد.

 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.