about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

کمیته رسیدگی به تخلفات در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به منظور حمایت از حقوق مصرف‌کننده و کاربران گزارش آرای قطعی شده در چهار ماهه نخست سال جاری را منتشر کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، کمیته رسیدگی به تخلفات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به موارد عدم اجرای تعهدات اپراتورهای ارتباطی و پستی، و نیز شکایات کاربران و سایر شرکت‌ها از خدمات دریافتی از آن‌ها رسیدگی و نتایج آرای قطعی شده را منتشر کرده است.

بر همین اساس طی چهار ماهه نخست سال جاری، ۳۵ مورد از تخلفات این اپراتورها مورد بررسی قرار گرفته و متناسب با حجم و مدت زمان وقوع تخلف، جدول آرای قطعی شده به شرح زیر اعلام شده است.

رای کمیته رسیدگی به تخلفات

منبع:

تازه ترین ها
گسترش
1405/05/10 - 12:57- هوش مصنوعي

گسترش مرکز هوش مصنوعی در شهرداری‌های آلمان

آلمان پس از موفقیت در طرح آزمایشی شهرداری، مرکز هوش مصنوعی خود را گسترش می‌دهد.

تأسیس
1405/05/10 - 12:51- آمریکا

تأسیس دفتر جدید فرماندهی سایبری آمریکا در سیلیکون‌ولی

فرماندهی سایبری ایالات متحده در راستای توسعه توانمندی‌های سایبری و تسریع در بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، قصد دارد دفتر جدیدی را در منطقه سیلیکون‌ولی ایالت کالیفرنیا راه‌اندازی کند.

نفوذ
1405/05/10 - 12:45- هوش مصنوعي

نفوذ هوش مصنوعی کلاود به سامانه‌های واقعی

شرکت آنتروپیک اعلام کرد که در جریان یک بررسی داخلی، سه مورد شناسایی شده که در آن مدل هوش مصنوعی کلاود از محیط آزمایشی خارج شده و به سامانه‌های واقعی متعلق به شرکت‌ها نفوذ کرده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.