about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

رایزنی واعظی با «اریکسون»

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ محمود واعظی که چند روزی است در اروپا به سر می‌برد، پس از سفر به کشورهای فنلاند و استونی، روز گذشته به سوئد سفر کرد.

واعظی به دعوت همتای سوئدی خود پیتر اریکسون، وزیر توسعه دیجیتال و نوسازی سوئد در رأس هیاتی از شرکت‌های دولتی و بخش خصوصی حوزه ICT و IT ایران به استکهلم رفت.

 

واعظی خواستار سرمایه‌گذاری شرکت‌های سوئدی در ایران شد

وزیر ارتباطات با حضور در استکهلم در دیدار با همتای سوئدی بر همکاری‌های مراکز علمی آموزشی و دانشگاهی در راستای تحقیق و توسعه و همچنین گسترش همکاری در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات تأکید کرد.

واعظی با اشاره به سوابق طولانی روابط سیاسی، اقتصادی و بازرگانی دو کشور ازجمله حضور شرکت اریکسون در بازار ایران گفت: با توجه به توسعه سریع حوزه ارتباطات و تکنولوژی دیجیتال و نقش آن در توسعه آینده ایران، مایل هستیم تا از تجربیات و پیشرفت‌های شرکت‌های سوئدی در زمینه تولید و سرمایه‌گذاری مشترک در راستای منافع و مصالح طرفین استفاده کنیم.

وی با اشاره به ظرفیت‌های عظیم کشور ازجمله نیروی متخصص و همچنین ضرورت توسعه ICT در مناطق کمتر توسعه‌یافته ازجمله روستاهای کشور اظهار کرد: امیدواریم با در نظر داشتن بازارهای منطقه با حمایت دولت سوئد، بتوانیم سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف مخابرات و ارتباطات و تأمین منابع مالی به‌منظور تولید در داخل کشور و همکاری‌های مراکز علمی آموزشی و دانشگاهی در راستای تحقیق و توسعه همکاری‌های مشترک را گسترش دهیم.

وزیر توسعه دیجیتال و نوسازی سوئد نیز در این دیدار ضمن استقبال از حضور شرکت‌های متعدد سوئدی در زمینه‌های انرژی، حمل‌ونقل، ارتباطات و صنایع مختلف در ایران گفت: سوئد همواره دارای دیدگاه مثبت و همراه با احترام به ایران است و این موضوع را در شرایط تحریم شاهد بودیم که به‌صورت مؤثری وجود داشت. امروز نیز در شرایط پساتحریم مایل هستیم تا نقش فعال‌تری را در بازار ایران به‌ویژه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات داشته باشیم.

پیتر اریکسون خاطرنشان کرد: با توجه به سفر آینده نخست‌وزیر سوئد به تهران، چهارچوب این همکاری‌ها را به‌صورت مدون در سند مشترک تنظیم و ارائه خواهیم کرد.

 

انتقال تکنولوژی موبایل به ایران توسط اریکسون

واعظی همچنین در بازدید از شرکت اریکسون سوئد بر گسترش همکاری با این شرکت با توجه به ظرفیت‌های داخلی، انتقال تکنولوژی و تولید محتوای بومی در ایران تأکید کرد.

در این دیدار مدیرعامل شرکت اریکسون ضمن گزارشی از تاریخچه و فعالیت‌های این شرکت به وزیر ارتباطات کشورمان اظهار کرد: این شرکت بیش از یک قرن است که فعالیت خود را در بازار ایران در زمینه مخابرات و ارتباطات آغاز کرده است و ایران یکی از طرف‌های اصلی و مورد اعتماد این شرکت به‌حساب می‌آید.

وی همچنین با اشاره به پیشرفت‌های ایران در حوزه الکترونیک و ICT بیان کرد: اریکسون مایل است تا در زمینه‌های مختلف تکنولوژی ازجمله شبکه موبایل و اینترنت و تبادل داده با زیرمجموعه‌های وزارت ارتباطات و همچنین اپراتورهای ایران همکاری لازم را به وجود بیاورد.

وزیر ارتباطات و فناوری ایران نیز در این دیدار با اشاره به برنامه‌های وزارت ارتباطات و سیاست‌های دولت در توسعه فناوری‌های نوین در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: به‌رغم پیشرفت‌های چشمگیر در این حوزه، نیازهای جامعه نیز رو به افزایش است و به‌این‌ترتیب سرمایه‌گذاری در این صنعت توسط بخش خصوصی و دولتی با استفاده از تکنولوژی‌های نوین نیاز اساسی جامعه رو به رشد ایران است.

وی همچنین با اسقبال از ادامه همکاری ایران با شرکت‌های خارجی فعال در این حوزه بیان کرد: اریکسون همواره یکی از این شرکت‌ها بوده است که برای ادامه همکاری ابتدا باید به نیازها و ظرفیت‌های بازار ایران و بعدازآن باید به مسئله بومی‌سازی و تولید نرم‌افزار و سخت‌افزار بومی توجه کند. عملیاتی کردن این مهم با انتقال تکنولوژی، حمایت‌های مالی و بانکی و همچنین سرمایه‌گذاری مشترک امکان‌پذیر خواهد بود.

واعظی با اعلام آمادگی و حمایت از این همکاری‌ها بیان کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌های سفر نخست‌وزیر سوئد به تهران ظرف چند ماه آینده، امیدواریم بتوانیم با هماهنگی دولت سوئد این همکاری‌ها را نهایی و اجرا کنیم.

 

استفاده از تجربه سوئد برای استقرار دولت الکترونیک در ایران

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین با اردلان شکرابی وزیر امور مدنی سوئد دیدار کرد.

وی اظهار داشت: تکمیل دولت الکترونیک به‌عنوان یک نیاز اساسی در جهت پیشبرد توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور ایران است و امیدواریم بتوانیم در این راستا از تجارب شرکت‌های سوئدی استفاده کنیم.

واعظی افزود: نیاز به افزایش خدمات بیشتر و توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و شبکه اینترنت در ایران کماکان نیاز به همکاری مشترک با کشورهای دارای تکنولوژی‌های پیشرفته دارد.

وزیر امور مدنی سوئد نیز با استقبال از توسعه مناسبات و ظرفیت‌های موجود بین دو کشور اظهار کرد: دولت الکترونیک به‌طور کامل در کلیه بخش‌های مالیاتی، آموزشی، بهداشت و درمان و کلیه فعالیت‌های مربوط به شهرداری‌ها به‌صورت برخط محقق یافته و خدمات آن به مردم ارائه می‌شود. این تجربه می‌تواند به سهولت در اختیار ایران قرار بگیرد.

وزیر امور مدنی سوئد که مسئول ایجاد دولت الکترونیک در کشور خود است اعلام کرد: ما آمادگی داریم اگر در راستای استقرار کامل دولت الکترونیک در ایران نیاز به ارائه خدمات و دانش فنی باشد، آن را در اختیار شرکت‌های متقاضی ایرانی قرار دهیم.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.