about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

سوئیس کام، سرویس کلود امن (شبیه حساب‌های بانکی امن) برای مشتریان داخلی و خارجی ایجاد می‌کند.

موسسه خبری سایبربان: سوئیس کام، سرویس کلود امن (شبیه حساب‌های بانکی امن) برای مشتریان داخلی و خارجی ایجاد می‌کند. همان طور که می‌دانید سوئیسی‌ها به حفظ اسرار بانکی معتقد بوده و به همین دلیل اغلب مردم دنیا پول‌های خود را در حسابهای سوئیسی نگهداری می‌کنند.

از سوی دیگر بعد از رسوایی‌های اخیر در مورد جاسوسی آژانس امنیت ملی امریکا از کاربران اینترنت در سراسر دنیا، سوئیسی‌ها به این فکر افتاده اند که مانند تعاریف سر سختانه در امور بانکی، به اطلاعات و دیتای مشتریان شبیه سیستم مالی نگاه کرده و با قوانین جدید به رهبری کمپانی Swisscom که بخش اعظم سهامداران ان حکومتی هستند، پیشنهاد ایجاد سرویس کلود برای دیتای کاربران داخلی و خارجی بدهند.

کمپانی‌های خارجی در بخش کسب و کار و تجارت که نمی‌خواهند اطلاعات بیزینس شان لو رود و یا دست رقبا بیفتد، می‌توانند روی سرویس جدید کلود سوئیس کام سرمایه گذاری کنند.

سرویس‌های کلود امریکایی بدلیل ماجراهای اخیر مشتریان عمده اروپایی و خارجی خود را از دست داده اند و دچار بحران شده اند و حالا سوئیسی‌ها با فکر بکری که کرده اند قصد دارند شبیه سیستم امن بانکی، برای کاربرانی که دیتا یشان بیشتر از پول ارزش دارد، سیستم بانک اطلاعات مبتنی بر کلود امن (Swiss cloud)ایجاد کنند.

آندریاس کوئینگ به رویترز گفت محافظت از اطلاعات شخصی و حفظ حریم افراد دو اصل اساسی است که سوئیسی‌ها در رفتار کسب و کار خود با مشتریان سالهاست رعایت کرده اند و مطابق قوانین فقط با دستور قاضی سوئیسی می‌توان اطلاعات را به خواهان (غیر از مالک اطلاعات)در مواقع ضروری منتقل کرد، درست شبیه سیستم بانکی!

همان طوری که می‌دانید مطابق قانون ۲۰۰۱ پاتریوت اکت، و فیسا FISAA سال ۲۰۰۸، در امریکا سازمانهای اطلاعاتی و امنیتی می‌توانند به اطلاعات و دیتای کاربران دسترسی داشته باشند و افشاگری‌های اسنودن باعث روشن‌تر شدن این ماجرا و رسوایی برای مقامات امریکایی شود.

حالا سوئیسی‌ها فکر می‌کنند با این سرویس می‌توانند اطلاعات مشتریان سابق در امریکا را که دنبال راه حل جدید برای ذخیره امن دیتای خود می‌گردند، در سوئیس کام نگهداری کرده و از بابت آن کسب و کار جدیدی برای خود راه بیندازند.

فعلا مشتریان عمده کلود امن، بانکهای سوئیس و مشتریان داخلی هستند و قرار است هزینه‌های شبیه هزینه‌های کلود آمازون و آی بی ام محاسبه شود.

تازه ترین ها
وقتی
1404/02/14 - 08:19- ابزارهای هوشمند

وقتی ربات انسان‌نمای چینی از کنترل خارج می‌شود /فیلم

براساس ویدیویی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، ربات انسان‌نمای شرکت چینی Unitree Robotics به نام H1 ناگهان از کنترل خارج می‌شود و حرکات عجیبی انجام می‌دهد.

استفاده
1404/02/14 - 08:08- هوش مصنوعي

استفاده از "هوش مصنوعی" در متن بیش از ۱۰۰ میلیون تصمیم قضایی

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: متن بیش از ۱۰۰ میلیون تصمیم قضایی را با استفاده از هوش مصنوعی گمنام کرده و در اختیار شرکت‌ها، جهت تولید مدل زبانی بزرگ قرار داده‌ایم.

برنامه‌نویسی
1404/02/14 - 08:02- هوش مصنوعي

برنامه‌نویسی سریع و دقیق با هوش مصنوعی

اپل با همکاری یک شرکت نوپا قصد دارد سکویی جدید راه‌اندازی کند که برنامه‌نویسی را با استفاده از هوش مصنوعی دقیق، ساده و سریع خواهد کرد.