about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت MTN اولین شبکه 5G را در اوگاندا راه اندازی کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، شرکت مخابراتی MTN ، اولین شبکه 5G  را در کشور اوگاندا که در آفریقای شرقی قرار دارد، راه اندازی کرد.

گروه ‌اِم‌تی‌اِن (MTN Group) یک شرکت ارتباطات همراه چند ملیتی است که در سال ۱۹۹۴ تأسیس گردید و در حال حاضر در ۲۱ کشور از جمله آفریقا و خاورمیانه‌ فعالیت دارد.

شرکت مخابراتی MTN با حدود 15 میلیون مشترک، بزرگترین پایگاه مشترک اوگاندا را دارد. این شرکت عمدتاً با واحد محلی بارتی اِیرتل(Bharti Airtel) رقابت میکند.

به زبان ساده، 5G نسل پنجم پهنای باند تلفن همراه است که در نهایت جایگزین یا حداقل تقویت‌کننده اتصال 4G LTE خواهد شد. با 5G ، سرعت دانلود و آپلود بسیار سریع‌تر خواهد شد، همچنین تأخیر یا مدت زمانی که دستگاه‌ها برای برقراری ارتباط با شبکه های بی سیم نیاز دارند نیز به شدت کاهش می‌یابد.

سیلویا مولینگ، مدیر اجرایی MTN اوگاندا، گفت : این شرکت قصد دارد تا پایان سال 2024 پوشش کامل 5G  را در پایتخت اوگاندا،شهر کامپالا گسترش دهد و طی دو سال آینده تمام سایت‌های اصلی آن در شهرهای بزرگ نیز به  5G مجهز خواهند شد.

 

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.