about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

اسرائیل، سایبرنت را به عنوان شبکه اجتماعی امنیت سایبری راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته اداره سایبری ملی اسرائیل (INCD)، این دولت یک شبکه اجتماعی امنیت سایبری را برای اشتراک اطلاعات مربوط به حملات سایبری با هدف  حفاظت از شرکت‌ها و دیگر سازمان‌ها راه‌اندازی کرد.

اداره سایبری ملی اسرائیل اعلام کرد که این شبکه موسوم به سایبرنت (Cybernet) اولین در نوع خود در جهان با هدف اشتراک مطمئن و ایمن اطلاعات مربوط به حملات سایبری و مقابله با آنها محسوب می‌شود.

آژانس خبری شینهوآ گزارش داد که سایبرنت با همکاری اداره سایبری ملی اسرائیل و شرکت‌ها و سازمان‌های اسرائیلی و جامعه سایبری محلی و بین‌المللی ایجاد شده است و 1000 متخصص سایبری از جمله تحلیلگران، محققان و مدیران امنیت اطلاعات را دربرمی‌گیرد.

شبکه جدید مانند یک شبکه اجتماعی ساخته شده که در آن هر کاربر مشخصات مخصوصی دارد و می‌تواند اطلاعات را حتی به صورت ناشناس ارسال کند. کاربر همچنین می‌تواند برای دریافت عکس لحظه‌ای از حملات در بخش خود و به‌طور کلی در اراضی اشغالی اطلاعات کسب کند.

اطلاعات به اشتراک گذاشته شده به اعضا در بررسی حمله به سازمانشان و اقدامات لازم برای مقابله سریع با حمله کمک کند. این شبکه امکان مشاهده گزارش‌ها و هشدارها، دریافت به‌روزرسانی در مورد رویدادهای مهم جهان، شرکت در گروه‌های داخلی بحث و گفتگو، گرفتن عکس مربوط به نقاط ضعف و هشدارهای اخیر، مشاهده گزارش رسیدگی به رویدادهای یک سازمان و موارد دیگر را فراهم می‌کند.

گزارش‌ها سپس به مرکز واکنش اضطراری رایانه‌ای اداره سایبری ملی اسرائیل در جنوب شهر بئرشبع اسال و از آنجا به شرکت‌های ذی‌ربط انتقال داده می‌شوند.

به گفته اداره سایبری ملی اسرائیل، حمله‌ای که به عنوان مثال در یک بانک خاص آغاز شده سریع به بانک‌های دیگر اسرائیل و سراسر جهان گزارش داده می‌شود. اشتراک اطلاعات از زمان شروع حمله به آمادگی لازم در آن زمان کمک می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.