about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دولت روسیه در نظر دارد یک پلتفرم ملی نظارت تصویری راه‌اندازی کند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ دولت روسیه در نظر دارد سیستم اطلاعاتی «پلتفرم ملی نظارت تصویری» راه‌اندازی کند تا کلیه سیستم‌های نظارت تصویری شهرهای این کشور را در یک سیستم یکپارچه ادغام نماید.

بر طبق گزارش روزنامه کامرسانت مسکو، برای توسعه این پلتفرم و نصب دوربین‌ها قرار است 250 میلیارد روبل ظرف 5 سال هزینه گردد و شرکت با مسئولیت محدود «فناوری‌های ملی» که به روس تلکام، غول مخابرات روسیه و شرکت فناوری‌های پیشرفته روستک تعلق دارد، به‌عنوان پیمانکار این طرح در نظر گرفته شده است. 

بخش سخت‌افزاری این سیستم بر عهده شرکت روستک و بخش نرم‌افزاری آن بر عهده شرکت روس تلکام خواهد بود. ایده توسعه چنین سیستمی در جلسه کمیسیون بین دپارتمانی راه‌اندازی و توسعه سیستم سخت‌افزاری و نرم‌افزاری «شهر امن» با حضور کارشناسان وزارت امور اضطراری، وزارت صنعت و تجارت و سازمان FSB موردبررسی قرارگرفته است.

آکسانا یاکیمیوک، طراح اصلی سیستم «شهر امن» دراین‌باره می‌گوید:

پیش‌بینی می‌شود سیستم اطلاعاتی دولتی «پلتفرم ملی نظارت تصویری» بخشی از مجموعه سخت‌افزاری و نرم‌افزاری به‌روزرسانی شده «شهر امن» باشد. 

ابتکار عمل ساخت سیستم نرم‌افزاری و سخت‌افزاری «شهر امن» در سال 2007 توسط وزارت امور دفاع مدنی، شرایط اضطراری و دفع بلایای طبیعی فدراسیون روسیه مطرح‌شده است. 

این سیستم بر اساس داده‌های دریافت شده از دوربین‌های خیابانی از طریق شبکه‌های عصبی، حدود 120 نوع تهدید را شناسایی و به سازمان‌های مربوطه گزارش می‌دهد تا طبق برنامه‌های از پیش تعیین‌شده سریعا واکنش دهند. 

سازمان توسعه ملی روسیه به همراه شرکت روستک و روس تلکام روسیه در تلاش‌اند سیستم «شهر امن» را که ویدیوها و پایگاه داده‌های مربوط به رخدادها را ضبط می‌کند، در سراسر روسیه توسعه دهند که هزینه کل آن 97 میلیارد روبل برآورد شده است. 

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.