about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

جامعه اقتصادی کشورهای غرب آفریقا، پلتفرم امنیت سایبری را در غرب این قاره راه‌اندازی خواهد کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ جامعه اقتصادی کشورهای غرب آفریقا (ECOWAS) قرار است یک طرح ابتکاری امنیتی را راه‌اندازی کند.
این طرح ابتکاری «پلتفرم پیشرفت امنیت سایبری در غرب آفریقا» نام دارد و در ابوجا، پایتخت نیجریه، راه‌اندازی می‌شود.

این نهاد آفریقایی گفت که پلتفرم نامبرده از حاکمیت داده‌ها، دیپلماسی سایبری منطقه‌ای، مبارزه با جرایم سایبری و حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی در حین اجرای طرح جامعه اقتصادی کشورهای غرب آفریقا با هدف تقویت قابلیت‌ها و انعطاف‌پذیری امنیت سایبری منطقه‌ای حمایت می‌کند.

این موضوع در پایگاه‌های اجتماعی و وب‌سایت بلوک غرب آفریقا فاش شد.

رویداد ذکر شده با همکاری شرکای محترم خود برگزار می‌شود و به عنوان نقطه شروع رسمی برای اجرای مشترک برنامه جامعه اقتصادی کشورهای غرب آفریقا به منظور افزایش ظرفیت منطقه‌ای و انعطاف‌پذیری امنیت سایبری خواهد بود.

پلتفرم مشترک برای پیشبرد امنیت سایبری در جامعه اقتصادی کشورهای غرب آفریقا تحت ریاست G7 آلمان با یک برنامه اقدام تأیید شده (2022-2025) با تمرکز بر ایجاد دیپلماسی سایبری منطقه‌ای، مبارزه با جرایم سایبری، تضمین حق حاکمیت داده‌ها و حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی آغاز شد.

جامعه اقتصادی کشورهای غرب آفریقا اظهار داشت :

«راه‌اندازی این طرح ابتکاری در 12 سپتامبر امسال و پس از آن یک کارگاه 2 روزه در مورد اقدامات اعتمادسازی (CBM) برای همکاری منطقه‌ای انجام می‌شود. این کارگاه بر ارزش توسعه اقدامات اعتمادسازی به عنوان ابزاری برای افزایش انعطاف‌پذیری سایبری در منطقه تمرکز خواهد کرد.» 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.