about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

پست‌های جرایم سایبری در فرودگاه‌های فیلیپین راه‌اندازی می‌شود .

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اداره مهاجرت (BI) و مرکز تحقیقات و هماهنگی جرایم سایبری (CICC) فیلیپین پست‌هایی را ایجاد خواهند کرد که به موارد جرایم سایبری و کلاهبرداری آنلاین در فرودگاه‌های اصلی این کشور رسیدگی می‌کنند.

نورمن جی. تانسینگکو (Norman G. Tansingco)، کمیسیونر مهاجرت فیلیپین، در بیانیه‌ای گفت که مراکز جرایم سایبری هم به افراد محلی و هم به خارجی‌هایی که قربانی کلاهبرداری آنلاین شده‌اند، کمک خواهند کرد.

این 2 آژانس در 15 نوامبر سال جاری در دفتر اداره مهاجرت در مانیل قرارداد همکاری امضا کردند.

مرکز تحقیقات و هماهنگی جرایم سایبری زیر نظر وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات (DICT) به عنوان آژانس اصلی در رسیدگی به جرایم سایبری در فیلیپین عمل می‌کند.

این آژانس قبلاً گفته بود که بیماری همه‌گیر کرونا موضوع استثمار آنلاین از کودکان، به ویژه در مورد خردسالان خانواده‌های کم‌درآمد، را تشدید کرده است.

در ماه اوت امسال، وزارت دادگستری (DoJ)، وزارت داخلی و دولت محلی، وزارت رفاه و توسعه اجتماعی، و وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات یک کارگروه را برای مبارزه با استثمار آنلاین کودکان تشکیل دادند.

وزارت دادگستری و انجمن بانکداران فیلیپین (BAP) همچنین در ماه فوریه امسال همکاری ضد جرائم سایبری را برای آموزش کارکنان در زمینه امنیت سایبری در میان موارد فزاینده کلاهبرداری آنلاین راه‌اندازی کردند.

به گفته شرکت امنیت سایبری سوفوس (Sophos)، فیلیپین سال گذشته سومین کشور با بیشترین میزان پرداخت باج در حملات باج‌افزاری در سراسر جهان بود و سازمان‌های محلی به طور متوسط ​​1.6 میلیون دلار هزینه کردند.

انجمن بانکداران فیلیپین اعلام کرد که برداشت‌ها و نقل و انتقالات غیرمجاز در سال گذشته به بیش از یک میلیارد پوند رسید که دلیل آن افزایش جرایم سایبری در بحبوحه همه‌گیری ویروس کرونا بود.

تانسینگکو اظهار داشت :

«این مشارکت ارزشمند بین سازمان‌های دولتی گام بزرگی در جهت از بین بردن جرایم سایبری در کشور است.»

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.