about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

روسیه در حال طراحی و آزمایش نسل جدیدی از سامانه‌های جنگ الکترونیک است که جایگزین سامانه‌های کراسوخا-4 (Krasukha-4) و رتوت-بِ ام (Rtut-bm) خواهند شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به‌تازگی، ولادیمیر میخِیِف (Vladimir Mikheyev)، یکی از کارشناسان سامانه‌های جنگ الکترونیک در نمایشگاه بین‌المللی هوافضای ماکس روسیه (MAKS 2019) اعلام کرده است روسیه سامانه‌های جنگ الکترونیک نسل جدیدی را جایگزین سامانه‌های کراسوخا-4 (Krasukha-4) و رتوت-بِ ام (Rtut-bm) می‌کند. سامانه‌های جدید در مرحله آزمایش و بهره‌برداری قرار دارند. سامانه‌های کراسوخا-4 و رتوت-بِ ‌ام  تاکنون بسیار مورداستفاده قرارگرفته و کارایی خود را در بسیاری از عملیات نظامی نشان داده‌اند. 

سامانه‌های سیار خانواده کراسوخا تا فاصله 400 کیلومتری، رادارهای هوایی جنگنده‌های دشمن را شناسایی و منهدم می‌کنند. این سامانه‌ها با سیستم‌های پهن باند خود قادرند انواع سیستم‌های راداری بالگردها و هواپیماهای بدون سرنشین و موشک‌های کروز را غیرفعال سازند. پیشتر این تصور وجود دشت که سامانه‌های کراسوخا-4، برد 300 کیلومتری داشته و قادر نیستند اهداف موردنظر در دمشق و اسرائیل را موردتهاجم قرار دهند، اما به گفته میخِیِف این سامانه‌ها برد 400 کیلومتری داشته و می‌توانند اهداف مختلفی را دست‌کاری کنند. سامانه‌های رتوت-بِ اِم نیز منجر به انفجار بمب‌های غیر هدایت‌شونده در فاصله امن شده و امکان شنود هوایی الکترونیک را فراهم می‌سازند. 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد