about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ نخستین سامانه اینترنت بانک ویژه نابینایان با حضور مدیرعامل شرکت دولتی پست‌بانک و قائم‌مقام انجمن نابینایان، راه‌اندازی شد.
این سامانه به‌عنوان نخستین نمایشگر و صفحه‌کلید بریل، در شبکه بانکی رابطی برای استفاده نابینایان از خدمات بانکی خواهد بود. صفحه‌کلید بریل شامل 16 کلید قابل‌تعریف در نرم‌افزارهای مختلف و دارای 2 ردیف کلید راهنما است.
این نمایشگرها می‌توانند در تمام مراکز عمومی استفاده شوند و به‌عنوان رابط نابینایان با رایانه استفاده نابینایان از اینترنت بانک را فراهم کند. نابینایان از نمایشگرهای بریل برای دریافت اطلاعات از کامپیوتر و ورود اطلاعات به آن استفاده می‌کنند. نمایشگرهای بریل به همراه خروجی صوتی جایگزینی برای صفحه‌نمایش معمولی است که خروجی صوتی و برنامه‌های جانبی این نمایشگرها ابزار ارتباطی نابینا برای کار با رایانه محسوب می‌شود.
همچنین در این مراسم خسرو فرحی مدیرعامل پست‌بانک ایران با اعلام اینکه 700 هزار نابینای ایرانی نیازمند رسیدگی هستند، گفت: "اقداماتی از این قبیل بهانه‌ای برای توجه بیش‌تر به نابیناهاست، به‌ویژه دستگاه‌های اجرایی باید وظایف اجتماعی و قانونی خود را در برابر این قشر با جدیت بیش‌تری انجام دهند".
وی گفت: هم‌اکنون این طرح به‌صورت پایلوت در شعبه میرزای شیرازی پست‌بانک ایران اجرا شده و به‌زودی در 404 شعبه این بانک راه‌اندازی خواهد شد. فرحی تصریح کرد: "در مرحله پایلوت تمامی خدمات اینترنت بانک ازجمله خدمات دریافت، خدمات پرداخت، افتتاح حساب به نابینایان ارائه می‌شود."
همچنین در این مراسم منصور شادکام قائم‌مقام انجمن نابینایان کشور نیز با تأکید بر اینکه معلولان ازجمله نابینایان نیز باید از فرصت برابر در جامعه ازجمله بهره‌مندی از خدمات بانکی برخوردار شوند، گفت: "ازاین‌رو مذاکراتی را از یک سال قبل در بانک مرکزی دنبال کرده‌ایم تا موضوع بانکداری برای نابینایان نیز در دستور کار قرار گیرد."
وی با بیان اینکه ارائه خدمات به معلولان ازجمله نابینایان نیازمند امکاناتی علاوه بر امکانات موجود است، گفت: "معلولان برای اینکه بتوانند از خدمات استفاده کنند، آن خدمت باید برای آنها مناسب‌سازی شود."
شادکام با اشاره به تحقق راه‌اندازی نخستین سامان اینترنت بانک ویژه نابینایان اظهار امیدواری کرد: "ارائه این خدمات علاوه بر پست‌بانک به بانک‌های دیگری نیز تسری یابد تا امکان استفاده هرچه بیش‌تر نابینایان از خدمات فراهم شود."
منبع: خبرگزاری فارس

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.