about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

راه‌اندازی موسسه جدید امنیت سایبری در چین

به گزارش خبرگزاری دانشجو و به نقل از خبرگزاری دولتی چین، دولت این کشور به منظور مقابله با حملات سایبری و تامین امنیت شهروندان خود در فضای مجازی، موسسه جدیدی در دانشگاه «شیدیان» شهر شیان این کشور ایجاد کرده تا استعدادهای امنیت شبکه و اطلاعات را آموزش دهد.

 چن ژیا، یک مقام مسئول در این دانشگاه اعلام کرد که این موسسه اواخر ماه دسامبر سال گذشته ایجاد شده و بر روی مقوله امنیت شبکه و اطلاعات که جزء اصلی از امنیت ملی کشور است، تمرکز دارد.

 وی گفت: این موسسه دو رشته حرفه ای دارد که یکی امنیت اطلاعات و مهندسی شبکه و دیگری اصول امنیت اطلاعات است که به دانشجویان سطح ارشد و دکترا آموزش می دهد.  وی در ادامه خاطر نشان کرد که ثبت دوره‌های آموزشی این موسسه از تابستان سال جاری میلادی آغاز خواهد شد.  چاینا دیلی، روزنامه دولتی چین در گزارش خود عنوان کرد دانشگاه شیدیان چین یکی از مراکز مهم این کشور در زمینه شناخت فضای مجازی و تحقیقات مرتبط با امنیت اطلاعات است.

 بنا بر این گزارش، در سال‌های اخیر حملات سایبری علیه موسسات صنعتی و پایگاه های اطلاعات چین افزایش یافته است. نمونه‌هایی از دزدی‌ها و جرایم اینترنتی به منافع موسسات متعلق به دولت، کارآفرینان، تجار و شهروندان چینی آسیب رسانده است. چاینا دیلی همچین اعلام کرد که در حال حاضر بیش از 50 کشور در دنیا سیاست‌های امنیت شبکه و اطلاعات را در پیش گرفتند.

 بنا بر این گزارش، دولت چین نیز در ماه فوریه (بهمن ماه) سال گذشته سازمان مرکزی امنیت شبکه و فن آوری اطلاعات را به ریاست «شی جین پینگ» رئیس جمهور این کشور ایجاد کرد که هدف آن مقابله با چالش های موجود در این زمینه است.  در اوایل سال 2014، وزارت دفاع چین اعلام کرد پکن قصد دارد به دنبال گزارشهای اخیر نسبت به جاسوسی دولت آمریکا از یک شرکت مخابراتی مهم چین اقدام به تقویت امنیت سایبری خود کند.

 این اظهارات پس از آن مطرح شد که اسناد افشا شده آژانس امنیت ملی آمریکا، از فعالیت‌های جاسوسی این کشور علیه دفاتر دولتی، شرکت‌ها و مردم چین پرده برداشت.  همچنین فاش شده است، سرویس‌های جاسوسی آمریکا مقامات چینی را نیز زیر نظر داشته اند.

 در دیدار سال گذشته شی جین پینگ و باراک اوباما، موضوع امنیت سایبری یکی از مسائل مهم مورد بحث دو طرف بود، به گونه ای که آنان حتی راضی به کنار گذاشتن برخی اختلافات در این زمینه شده و به توافق‌هایی دست یافتند.

 از سوی دیگر دولت آمریکا نیز هکرهای وابسته به دولت چین را مسئول حمله سایبری به شرکت‌های تجاری و تاسیسات نظامی می‌داند.

 روزنامه واشنگتن پست اوایل سال گذشته میلادی در گزارشی، از دسترسی نفوذگرهای اینترنتی چینی به اسرار نظامی و بسیاری از اطلاعات تسلیحاتی آمریکا خبر داد. چین نیز در واکنش به این گزارش، آن را رد کرد و مطالب منتشر شده را بی اساس دانست.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.