about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مرکز نوآوری امنیت سایبری انگلیس با بودجه 14.5 میلیون یورویی راه‌اندازی شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت دیجیتال، فرهنگ، رسانه و ورزش انگلیس در صدد است ظرف مدت سه سال 14.5 میلیون یورو صرف راه‌اندازی یک مرکز نوآوری کند. این مرکز قرار است نسل بعدی فناوری امنیت سایبری را ارتقا بخشد.

وزارتخانه مذکور، طراحی و ساخت یک مرکز نوآوری به ارزش 14.5 میلیون یورو را به مناقصه گذاشته است. این سرمایه‌گذاری قرار است در سه سال آینده، دفاع سایبری انگلیس را بهبود بخشد. در این مرکز، شرکت‌های بزرگ کنار هم جمع می‌شوند تا با مشارکت کسب‌وکارهای نوپای نوآور و خبرگان صنعت، فناوری‌های نوینی را توسعه دهند که کسب‌وکارها برای حفاظت از خود به آنها نیاز دارند. هدف تعریف شده برای کسب‌وکارهای نوپا هم این است که ضمن بهره‌گیری از مشاوره‌های فنی خبرگان این حوزه، از آنها پشتیبانی و مشاوره تجاری دریافت کنند و سرمایه‌گذاری اساسی برای پیشرفت در مراحل اولیه حیات خود را تضمین نمایند.

وزیر دیجیتال انگلیس، مت هانکوک (Matt Hancock)، با اعلام اضافه شدن این سرمایه‌گذاری به سرمایه‌گذاری قبلی صورت گرفته در بخش امنیت سایبری به ارزش بیست و دو میلیارد پوند، گفت: «لندن یکی از مهم‌ترین قطب‌های فنی جهان است و در شش ماه گذشته 5.6 میلیارد پوند در صنعت سرمایه‌گذاری کرده و هر یک ساعت، یک شرکت فنی به تعداد شرکت‌های موجود در لندن اضافه می‌شود.»

هانکوک اضافه کرد: «سرمایه‌گذاری ما برای راه‌اندازی یک مرکز جدید نوآوری سایبری نه تنها جایگاه انگلیس را به عنوان رهبری جهانی تثبیت می‌کند بلکه با فراهم آوردن امکان دسترسی شرکت‌های انگلیسی به آخرین فناوری‌های سایبری و با ارائه فرصت به کسب‌وکارهای نوپا برای دریافت پشتیبانی مورد نیاز برای توسعه، کل کشور را تقویت می‌کند.»

وی افزود: «مرکز جدید با توجه به چشم‌انداز کسب‌وکارهای نوپای دیجیتالی موفق لندن شکل می‌گیرد و چنین برآورد می‌شود که در هر ساعت، یک شرکت فنی در پایتخت تأسیس شود. لندن همچنین محل استقرار ستاد مرکز تازه تأسیس امنیت سایبری کشور بخشی از ستاد ارتباطات دولت انگلیس به شمار می‌رود که در اوایل سال 2017 راه‌اندازی شد.»

هانکوک ادامه داد: «مرکز جدید یکی از دو مرکزی است که با هدف کمک به تضمین دسترسی شرکت‌های انگلیس به آخرین فناوری سایبری ساخته می‌شود به طوری که این شرکت‌ها بتوانند امنیت کسب‌وکار خود را برقرار سازند.» هانکوک به افتتاح یک مرکز نوآوری در چلتنهام اشاره کرد که همزمان با راه‌اندازی برنامه شتاب‌دهنده سایبری ستاد ارتباطات دولت انگلیس، در اوایل سال جاری راه‌اندازی شد. تاکنون هفت کسب‌وکار نوپا موفق به قبولی در این برنامه شده‌اند و رقابت برای معرفی گروه بعدی تا نهم اوت ادامه دارد.

لندن همچنین میزبان چندین پروژه تحقیقاتی است که در پی بررسی این امر هستند که جامعه چگونه می‌تواند از قدرت وسایل متصل بهره‌مند شود و همزمان، ایمنی، امنیت و انعطاف‌پذیری آن نیز حفظ شود. پروژه‌های مذکور بخشی از سرمایه‌گذاری سه ساله و 25 میلیون پوندی کشور هستند و بودجه آنها توسط مرکز تحقیقاتی پتراس (PETRAS) (تحت مدیریت یونیورسیتی کالج لندن)، به عنوان بخشی از برنامه نوآوری و تحقیق IoT UK با بودجه دولتی، و همچنین بنیاد لویدز رجیستر، صنعت و سازمان‌های بخش دولتی تأمین می‌شود.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.