about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

فرماندهی فضایی آمریکا قصد دارد یک مرکز سایبری اختصاصی راه‌اندازی کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ایالات‌متحده برای ارتقاء همکاری بین فرماندهی فضایی و فرماندهی سایبری خود در حال راه‌اندازی یک مرکز سایبری مشترک و اختصاصی است.

جیمز دیکینسون (James Dickinson) فرماندهی فضایی آمریکا در جلسه استماع بودجه سال 2022 که با حضور فرماندهی راهبردی آمریکا برگزار شد، از این خبر پرده برداشت.

او گفت:

ما هم‌زمان که داریم صحبت می‌کنیم، در حال ساخت یک مرکز سایبری مشترک در فرماندهی فضایی هستیم.

وی در توضیح اینکه چه‌کارهایی در حوزه فضا و سایبری در حال انجام است گفت:

من برای استوار ماندن فرماندهی فضایی پنج زیرمجموعه دارم که در جنگ‌ها آماده هستند و دو گروه از این زیرمجموعه‌ها ازجمله نیروهای دریایی و تفنگ‌داران دریایی من دوبعدی کار می‌کنند.

دیکینسون در توضیحات از قبل نوشته‌شده درباره سال 2022 و وضعیت فرماندهی فضایی، نسبت به تهدیدهای امنیتی از سوی شرق هشدار داد.

این ژنرال آمریکایی به تمایل چین برای استفاده از فضا برای جایگزین شدن به‌جای آمریکا به‌عنوان رهبر اقتصادی و نظامی جهان اشاره کرد و در مورد روسیه هم مدعی شد این کشور به دنبال تخریب توانایی‌های فضایی آمریکا برای غلبه در درگیری‌های آینده است.

وی اظهار داشت:

هر دو کشور ارتش خود را سازمان‌دهی مجدد کرده‌اند تا در حوزه‌های فنی جنگ از قبیل جنگ الکترونیک، فضای سایبری و عملیات فضایی به قابلیت‌های بیشتری برسند. این دو کشور در حال ساخت و آزمایش سیستم‌های تسلیحاتی ضد ماهواره برای دستیابی به اهداف امنیت ملی خود هستند.

فرماندهی فضایی آمریکا در ادامه گفت:

چین درحال‌توسعه قابلیت‌های جمینگ، فضای سایبری، سلاح‌های انرژی هدایت‌شده، قابلیت‌های در مدار و موشک‌های ضد ماهواره زمینی است که می‌تواند دست به اقدامات گسترده‌ای بزند.

این فرمانده آمریکایی ضمن اتهام زنی علیه کره شمالی و ایران مدعی شد این دو کشور نیز فعالیت‌های سایبری و ضد فضایی دارند. وی در اتهاماتی بی‌اساس مدعی شد ایران و کره شمالی از طریق حملات سایبری و جمینگ و جنگ الکترونیک به پیشبرد تهدیدات ضد فضایی خود ادامه می‌دهند و فناوری کره شمالی برای تکامل و بلوغ در قابلیت حملات سایبری همچنان در حال ارتقاء است.

پیش‌ازاین نیز مقامات ارشد ارتش آمریکا در صحبت‌هایی این اتهامات بی‌اساس را به ایران و کره شمالی نسبت داده بودند.

جیمز دیکینسون تأکید کرد ایالات‌متحده برای دستیابی به اهداف فضایی خود باید به راه‌اندازی یک محیط امنیت سایبری قوی که مزایای فکری و فناوری ما را از گهواره تا گور تأمین کند بپردازد.

او در انتها امنیت سایبری را یکی از حوزه‌های حیاتی خواند که کشور باید اختصاص بودجه در این حوزه را ادامه دهد.

منبع:

تازه ترین ها
نفوذ
1405/06/31 - 11:27- هوش مصنوعي

نفوذ جمینای به سامانه‌های سه شرکت

گوگل تأیید کرده است که مدل هوش مصنوعی جمینای در جریان یک آزمون امنیت سایبری در ماه مه، بدون مجوز به سامانه‌های رایانه‌ای متعلق به سه شرکت واقعی دسترسی پیدا کرده است.

رشد
1405/06/31 - 11:04- هوش مصنوعي

رشد امنیت هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی با داشتن نزدیک به ۱۰۰ شرکت، پس از ایالات متحده در صدر صنعت امنیت هوش مصنوعی قرار دارد.

درخواست
1405/06/31 - 10:50- آمریکا

درخواست اوپن‌اِی‌آی از ایالات متحده برای تدوین استانداردهای هوش مصنوعی

شرکت اوپن‌اِی‌آی از ایالات متحده خواست تا در تلاش‌های جهانی برای تدوین استانداردهای فنی، پیش‌گام شود.