about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت روس تلکام روسیه یک مرکز امنیت سایبری در این کشور راه‌اندازی کرد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مرکز امنیت سایبری سولار ام‌اس‌اس (Solar MSS) شرکت روس تلکام روسیه در ایالات سامارا راه‌اندازی شد تا حملات سایبری را در این ایالت شناسایی و دفع کند. 

ایگور لیاپونوف (Igor Lyapunov)، معاون شرکت روس تلکام در حوزه امنیت اطلاعات دراین‌باره اظهار داشت:

ما امروز مرکز امنیت سایبری سامارا را افتتاح می‌کنیم. هدف این مرکز ارائه خدمات امنیت اطلاعات برای مشتریان در ایالت سامارا و در کل روسیه است. این یک مرکز امنیت سایبری شبانه‌روزی است. اینجا ما حملات سایبری را شناسایی و دفع می‌کنیم

کنستانتین پریسنیاکوف، رئیس دپارتمان منطقه‌ای فناوری‌های اطلاعات با بیان اینکه منطقه فدرال ولگا نسبت به مناطق دیگر بیش از همه آماج حملات قرار دارد، نیز اذعان کرد:

طی یک سال گذشته، شمار حملات افزایش یافته است. به‌خصوص، در منطقه ما که حدودا به 138 هزار مورد رسیده است. این بیش از رشد دو برابری است. ضمن اینکه باید در اینجا توجه داشت حدود 46 درصد از رخدادهای ثبت‌شده به نحوی به انتشار نرم‌افزارهای مخرب مربوط می‌شوند. 

به گفته وی، مرکز مورداشاره با 50 نفر کارشناس علاوه بر مقابله با حملات سایبری که شمار آن‌ها در منطقه رشد تصاعدی دارد، جهشی در تربیت کارشناسان امنیت اطلاعات نیز ایجاد خواهد کرد. 

در سال 2020 مرکز مانیتورینگ و واکنش به حملات سایبری سولار جی‌اس‌اوسی (Solar JSOC) شرکت روس تلکام بیش از 1.9 میلیون حمله به منابع اطلاعاتی سازمان‌ها را شناسایی و دفع کرده است.

بیشترین میزان رخدادها–بیش از 720 هزار – در مسکو شناسایی‌شده است. در جایگاه سوم از هشت نقطه حمله خیز، منطقه فدرال خاور دور قرار گرفته است، جایی که کارشناسان سولار جی‌اس‌اوسی 218 هزار جرم سایبری شناسایی کرده‌اند که تقریباً دو برابر بیشتر از سال 2019 بوده است. 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.