about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

شرکت چینی هوآوی، مجموعه راه‌حل‌های 5G را راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ شرکت چینی هوآوی در راستای ایجاد یک شبکه 5G پیشرو، مجموعه‌ای از محصولات و راه‌حل‌های 5G را برای ترویج فناوری چند آنتن به همه باندها و سناریوها راه‌اندازی کرده است.

غول چینی، این خبر را در کنگره جهانی موبایل در سال جاری، که اخیراً در بارسلونا برگزار شد، اعلام کرد.

یانگ چائوبین (Yang Chaobin)، رئیس خط تولید بی‌سیم هوآوی گفت :

«هدف ما پشتیبانی از اپراتورها برای استقرار کارآمد شبکه‌های 5G و ارائه تجربه درجه یک است. هوآوی با شرکای جهانی همکاری برای ابداع و اشتراک مزایای 5G با همه همکاری خواهد کرد.»

محصولات و راه‌حل‌های تازه منتشر شده شامل این موارد هستند : «64T64R Massive MIMO »، «BladeAAU Pro»، راه‌حل « 64T A+P»، «BladeRRU Pro» و یک واحد «RF» که از 3 باند کم و متوسط ​​و یک FDD Massive MIMO تجاری پشتیبانی می‌کند.

در بزرگ‌ترین نمایشگاه صنعت موبایل، کارشناسان به این نتیجه رسیدند که کنگره جهانی موبایل نقشی محوری در تعیین نقشه راه و جهت بازیکنان در فضای تلفن همراه در راستای آماده‌سازی برای سال آینده ایفا کرده است.

رایان دینگ (Ryan Ding)، رئیس گروه «Carrier Business» در هوآوی اظهار داشت كه 5G در حال حاضر پتانسیل خود را در چندین بازار در سراسر جهان نشان داده است؛ وی همچنین به پیشرفت فناوری 5G در چین و کره جنوبی اشاره کرد.

دینگ خاطرنشان کرد که بین سال‌های 2021 تا 2025، ترکیبی از زیرساخت های دیجیتال «ICT» و 5G باعث رشد اقتصادی 1.9 تریلیون یورو در چین و 130 میلیارد یورو در کره جنوبی خواهد شد و این ارقام نشان می‌دهند که اپراتورها محرک‌های اقتصادهای ملی هستند.

وی افزود :

«ما هنوز هم به ادامه نوآوری 5G نیاز داریم و باید سیستم خود را فوق‌العاده رشد دهیم؛ باید استانداردهای مخابراتی را هماهنگ و 5G را در فرآیند تولید اصلی خود ادغام كنیم. نوآوری 5G یک روند مداوم و فقط آغاز کار است.»

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد