about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ معاون وزیر ارتباطات گفت: بر اساس برنامه ششم توسعه باید ۲۰ درصد اقتصاد فناوری اطلاعات از درآمد خدمات ارزش‌افزوده باشد.

مرتضی براری در تشریح برنامه‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای ایجاد اشتغال و حمایت از کسب‌وکارهای نوپا در استان‌ها اظهار داشت: حرکت به سمت تولید محتوا و خدمات ارزش‌افزوده یکی از مؤلفه‌های اقتصاد مقاومتی است و برآوردها نشان می‌دهد که سهم تولید محتوا در اقتصاد فناوری اطلاعات ۸۰ درصد است.

وی بابیان اینکه در سال ۹۰ سهم خدمات ارزش‌افزوده روی موبایل حدود ۵۰ میلیارد تومان بوده است، ادامه داد: در سال ۹۴ سهم خدمات ارزش‌افزوده روی موبایل به یک هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان رسید، اما برآوردها نشان می‌دهد که سهم استان‌ها از این رقم، بسیار ناچیز است.

سهم خدمات ارزش‌افزوده در برنامه ششم توسعه به ۱۸ هزار میلیارد می‌رسد.

معاون امور دولت و استان‌های وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بابیان اینکه در برنامه ششم توسعه باید سهم فناوری اطلاعات و ارتباطات به ۳ برابر رقم فعلی و به حدود ۹۰ هزار میلیارد تومان برسد، ادامه داد: بر اساس این برنامه‌ریزی، ۲۰ درصد درآمد فناوری اطلاعات و ارتباطات در برنامه ششم توسعه باید از خدمات ارزش‌افزوده باشد که رقمی حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان می‌شود.

وی افزود: با افزایش سهم استان‌ها در تولید محتوا و خدمات ارزش‌افزوده موبایل، می‌توانیم به این هدف برسیم. این افزایش سهم، نیازمند ایجاد کسب‌وکارهای نوپا و حمایت از ایده‌های استارتاپی است.

براری بر نقش دانشگاه‌ها در ایجاد کسب‌وکارهای نوآورانه تأکید کرد و گفت: هم‌اکنون سهم دانشگاه صنعتی شریف در اقتصاد خدمات ارزش‌افزوده و تولید محتوا در کشور بیش از ۲۰ میلیارد تومان است و باید سهم سایر دانشگاه‌ها نیز به این دانشگاه برسد.

معاون امور استان‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه آغاز تولید محتوا و کسب‌وکارهای نوپا از دانشگاه‌ها است، ادامه داد: اغلب شرکت‌های نوپا دارای ایده‌های خلاقانه در کشوری مانند امریکا، اطراف دانشگاه استنفورد و در سیلیکون ولی جای گرفته‌اند. ما نیز باید در تولید محتوا و ایجاد کسب‌وکار، دانشگاه‌ها را محور قرار دهیم.

 

راه‌اندازی مراکز شتاب‌دهنده استارتاپها در استان‌ها

وی از آغاز اجرای اردوهای کارآفرینی و رویدادهای استارتاپی در استان‌ها خبر داد و گفت: درصدد این هستیم که حداقل یک مرکز شتاب‌دهنده فناوری در هر استان ایجاد شود.

معاون وزیر ارتباطات با اشاره به وجود حدود ۶ شتاب‌دهنده کسب‌وکارهای فناوری اطلاعات در تهران، تصریح کرد: این شتاب‌دهنده‌ها در هر بازه ۶ ماهه، تعدادی شرکت فارغ‌التحصیل دارند و ما تلاش می‌کنیم این مدل توسعه کسب‌وکار را در همه استان‌ها داشته باشیم و کمک کنیم که استان‌ها نیز در فارغ‌التحصیل کردن شرکت‌ها، سهم آفرینی کنند.

وی بابیان اینکه برنامه‌ریزی براین است که هر استان حداقل ۱۰ تا ۲۰ کسب‌وکار جدید را در سال، از طریق شتاب‌دهنده‌ها ایجاد کند، ادامه داد: سهم استان‌ها در تولید اپلیکیشن ها به‌شدت کم است و در تلاش هستیم با همکاری شتاب‌دهنده‌های تهران و فعالان بازار استانی، در استان‌ها شتاب‌دهنده ایجاد کنیم تا نیروهای ایده به شرکت‌های دانش‌بنیان تبدیل شوند.

براری با اشاره به اینکه صاحبان ایده در شهرستان‌ها کم هستند، گفت: برای مثال درصورتی‌که شتاب‌دهنده‌ها در تهران اعلام فراخوان می‌کنند بالغ‌بر ۳۰۰ تیم صاحب ایده، در این فراخوان ثبت‌نام می‌کنند اما در شهرستان‌ها فضا برای توسعه کسب‌وکار کم است و صاحبان ایده در این فضا شکل نمی‌گیرند. به همین دلیل در برنامه داریم که با کمک دانشگاه‌ها، به‌جای اینکه فارغ‌التحصیل وارد جامعه کنیم، شرکت دانش‌بنیان به جامعه تحویل دهیم. چراکه بهترین زمان شکل‌گیری ایده در محیط‌های دانشگاهی است که ذهن دانشجو برای خلاقیت و شکل‌گیری کسب‌وکار، آماده است.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.