about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

برند تلویزیونی پاکستان، یک سیستم اینترنت اشیا برای زندگی هوشمندتر راه‌اندازی می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ به گفته کارشناسان، «TCL»، برند تلویزیونی شماره 1 پاکستان، با راه‌اندازی سیستم اینترنت اشیا (IoT) عصر جدید اتصال هوشمند را آغاز کرد؛ هدف این سیستم پیشرفته فنی، آسان‌تر کردن زندگی با استفاده از فناوری هوشمند است. قرار است این سیستم را دارِن سامی (Daren Sammy)، رئیس برنامه تبلیغات «Peshawar Zalmi» راه‌اندازی شود.

اکنون مصرف کنندگان می‌توانند به دستگاه‌های هوشمند خود از طریق برنامه «TCL Home» و «Google Home» متصل شوند و با دستورات صوتی آنها را بدون دردسر کنترل کنند. کاربران فقط با یک کلیک قادر خواهند بود از طریق تلویزیون‌های LED، «AC»، دستگاه تصفیه هوا، جاروبرقی، «Soundbar»، ماشین لباسشویی، پرده و روشنایی تمام وسایل خانه خود را کنترل کنند.

مجید خان نیازی (Majid Khan Niazi)، رئیس بازاریابی TCL پاکستان، با اشتراک نظرات خود در مورد راه‌اندازی اینترنت اشیا گفت :

«استفاده از فن‌آوری ابتکاری در سیستم‌ها و دستگاه‌های ما نشان دهنده تعهد شدید TCL برای در دسترس قرار دادن فناوری نوآورانه در پاکستان است. اینترنت اشیا به مشتریان کمک می‌کند ذات واقعی ارتباط و تعامل با دستگاه‌های الکترونیکی خود را تجربه کنند.»

کارشناسان معتقدند که TCL با حضور جهانی در بیش از 150 کشور جهان، جایگاه شماره یک در پاکستان و دومین مارک تلویزیونی بزرگ در صنعت الکترونیک مصرفی جهانی را حفظ کرده و هدف آن گسترش بیشتر در سراسر کشور و ارائه بهترین راه‌حل‌های CE به مشتریان در سطح جهانی موجود است.

منبع:

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.