about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزارت ارتباطات روسیه برای راه‌اندازی سامانه اطلاعاتی جدید در این کشور 5 میلیارد روبل هزینه درخواست کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ روزنامه ایزوستیا در گزارشی تازه از راه‌اندازی سامانه اطلاعاتی دولتی «سرمایه‌گذاری» در روسیه خبر داد.

وزارت دارایی روسیه در این خصوص اعلام کرد این سامانه اطلاعاتی دولتی طبق بند 5 قوانین فدرال «حمایت و تشویق سرمایه‌گذاری در فدراسیون روسیه» که 1 آوریل 2020 به تصویب رسیده است، راه‌اندازی خواهد شد.

سامانه مذکور در راستای کنترل و نظارت بر سرمایه‌گذاری‌های خصوصی، شفاف‌سازی عملیات، تسهیل گردش اسناد و تعامل با آژانس‌های نظارتی و جذب سرمایه برای توسعه برنامه‌های دولتی ساخته می‌شود. 

این پلتفرم جهت تعامل اطلاعاتی، توسعه فعالیت‌های سرمایه‌گذاری و تحقق بخشیدن به قانون حمایت و تشویق سرمایه‌گذاری لازم و ضروری است. سامانه یادشده با بهره‌گیری از سرویس‌های الکترونیک مناسب و قابل‌دسترس پروسه‌های بروکراتیک را برای سرمایه‌گذاران تسهیل خواهد کرد. قرار است این سیستم محیطی الکترونیک برای تعامل بین سرمایه‌گذاران، بانک‌ها، دولت و سایر طرفین ذینفع باشد. 

وزارت ارتباطات، توسعه دیجیتال و رسانه‌های جمعی روسیه 5 میلیارد روبل برای ساخت این سامانه بودجه پیشنهاد کرده است. اواخر ماه ژوئن وزارت ارتباطات درخواست خود را به کارگروه زیرساخت‌های اطلاعاتی و اقتصاد دیجیتال ارسال‌ کرده، اما این ابتکار عمل وزارت مبنی بر اختصاص هزینه از سوی کارگروه به‌صورت نهایی حمایت یا رد نشده و قرار است از سوی کمیسیون دولتی توسعه دیجیتال نیز موردبررسی قرار گیرد. 

وزارت ارتباطات پیشنهاد داده است این مبلغ از پروژه ساخت شبکه‌های ارتباطات وایرلس برای تأسیسات مهم مراکز کم‌جمعیت اختصاص داده شود. 

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.