about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

تایوان برنامه‌ای را برای کمک به قربانیان سوءاستفاده جنسی سایبری راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت بهداشت و رفاه تایوان (MOHW) اعلام کرد که برنامه‌ای را برای ارائه حمایت، کمک و پشتیبانی از افرادی که فیلم‌ها یا عکس‌های صمیمی آنها در یک سایت اینترنتی بدون رضایت آنها منتشر شده، آغاز کرده است.

این وزارتخانه گفت که مجرمان سایبری در چنین مواردی اغلب با قربانی غریبه هستند، اما گاهی اوقات می‌توانند شریک سابق یا فعلی باشند.

وزارت بهداشت تایوان با استناد به آمار خود ادعا کرد که در دوره ژانویه تا ژوئیه سال جاری، 68 درصد از مجرمان سوءاستفاده جنسی سایبری شناسایی شده در تایوان با قربانیان غریبه بودند.

در عین حال، این وزارتخانه اظهار داشت که 61 درصد از قربانیان سوءاستفاده جنسی سایبری بیش از حد می‌ترسند که مشکل را گزارش کنند.

لی لی فِنگ (李麗芬) معاون وزارت بهداشت تایوان، در آغاز برنامه حمایتی توضیح داد که قربانیان اغلب به دنبال کمک نیستند زیرا نگران آسیب احتمالی به شهرت اجتماعی خود در صورت گزارش چنین آزاری هستند.

فِنگ در کنفرانس مطبوعاتی خاطرنشان کرد :

«آنها همچنین تمایل دارند احساس ترس، تنهایی و عدم حمایت کنند و معتقدند هیچ راهی برای حذف تصاویر صمیمی آنها از اینترنت وجود ندارد.»

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تایوان نیز گفت که وزارت خدمات حفاظتی وزارتخانه با پلتفرم بین‌المللی توقف سوءاستفاده از تصاویر صمیمی بدون رضایت (StopNCII) برای کمک و حمایت از قربانیان آزار و اذیت جنسی سایبری همکاری می‌کند.

به گفته این وزارتخانه تایوانی، طبق برنامه، به قربانیان سایبری برای جستجوی کانال‌های مناسب عدالت، دریافت حمایت و مشاوره و حذف محتوای بصری صمیمی خود از اینترنت کمک می‌شود.

بر‌اساس داده‌های وزارت بهداشت و رفاه تایوان، بیشتر قربانیان در این کشور بین 19 تا 25 سال سن دارند.

داده‌ها نشان می‌دهد که 74 درصد از قربانیان سوءاستفاده جنسی سایبری در تایوان زن و 22 درصد مرد هستند.

به گفته وزارت بهداشت و درمان، سوءاستفاده جنسی سایبری طبق قانون تایوان، قانون پیشگیری از بهره‌کشی جنسی از کودکان و نوجوانان و قانون حمایت از رفاه و حقوق کودکان و نوجوانان ممنوع است.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.