about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

«Centraleyes» یک برنامه مدیریت ریسک سایبری منحصر به فرد را در آفریقا راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ پلتفرم «Centraleyes» یک طرح ابتکاری منحصربه‌فرد را در غنا با هدف کمک به استارت‌آپ‌های اولیه در آفریقا طراحی کرده تا سطح حفاظت از داده‌های خود را افزایش دهند و بهترین شیوه‌های امنیتی را زنده کنند. در منطقه‌ای که ابزارهای پیشرفته اغلب در روزهای اولیه خود به طور گسترده در دسترس نیستند، مطمئناً این فرصت بزرگی برای شرکت‌های فناوری در مراحل اولیه برای افزایش امنیت خواهد بود.

Centraleyes قصد دارد این برنامه را در کشورهای آفریقایی دیگر گسترش دهد تا ابزارهای بسیار مورد نیاز برای محافظت از سازمان‌ها در برابر خطرات سایبری در حال تکامل و همسو کردن آنها با شیوه‌های امنیتی موجود در ایالات متحده و اروپا فراهم کند.

پلتفرم Centraleyes به مشتریان خود توانایی بی‌نظیری برای دستیابی و حفظ انعطاف‌پذیری و انطباق سایبری با ساده‌سازی، جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل داده‌ها از طریق اتوماسیون و هماهنگ‌سازی ارائه می‌دهد. این پلتفرم از منابع داده داخلی و خارجی برای تولید داشبوردها و گزارش های بصری در زمان واقعی و عملی استفاده می‌کند.

یائیر سولو (Yair Solow)، مدیرعامل Centraleyes، اظهار داشت :

«زمانی که شرکت را تأسیس کردیم، یکی از مأموریت‌های اصلی ما این بود که دنیا را به مکانی امن‌تر تبدیل کنیم. آوردن این ابتکار باورنکردنی به کشورهای آفریقایی، به شرکت‌های محلی کمک می‌کند تا داده‌های مشتریان خود را ایمن و واقعاً این جهان را به مکانی امن‌تر تبدیل کنند.»

درباره Centraleyes

Centraleyes یک پلتفرم نسل بعدی «GRC» است که به سازمان‌ها درک بی‌نظیری از ریسک و انطباق سایبری خود می‌دهد. این پلتفرم با ارائه استقرار بدون کد با پیاده‌سازی و نصب یک روزه، اتوماسیون و هماهنگ‌سازی جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل داده‌ها و داشبوردها و گزارش‌های بلادرنگ که به مشتریانش در اتخاذ تصمیم‌های راهبردی هوشمندتر کمک می‌کند، به مشکلات اصلی GRC می‌پردازد. به گفته محققان، این واقعاً مدیریت ریسک سایبری دوباره تصور شده است.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد