about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

به گفته کارشناسان، کالج کامبرین کانادا برنامه جدید امنیت سایبری را راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ کارشناسان معتقدند که فضای سایبری برای حفظ جهان امروز حیاتی است؛ کالج کامبرین (Cambrian College) در کانادا، برای برآوردن خواسته‌ها در حال برنامه‌ریزی با هدف راه‌اندازی یک برنامه جدید امنیت سایبری برای ماه ژانویه 2022 است.

به گفته کارشناسان، این برنامه در زمان مهمی، به ویژه با همه‌گیری بیماری کووید-19 و ایفای نقش حیاتی کامپیوترها، راه‌اندازی می‌شود.

پائولا گوویا (Paula Gouveia)، معاون کالج کامبرین در بیانیه مطبوعاتی گفت :

«همه‌گیری جهانی بیماری کووید-19 به وضوح نشان داد که همه ما چقدر در مدارس و دانشگاه‎ها، محل کار، اجتماعات و خانه‌های خود به رایانه و فناوری دیجیتال متکی هستیم. اکنون بیش از همیشه، جهان به متخصصان ماهر در زمینه امنیت سایبری نیاز دارد.»

برنامه گواهینامه فارغ‌التحصیلی 2 ترم به دانشجویان امکان یادگیری نحوه محافظت از کامپیوترها، برنامه‌ها و شبکه‌ها در برابر منابع غیر مجاز را می‌دهد؛ دانشجویان همچنین جنبه‌های کلیدی امنیت سایبری مانند پیکربندی زیرساخت، امنیت سیستم‌های اطلاعاتی، مدیریت و سیاست ریسک و اخلاق و قانون را خواهند آموخت.

این برنامه به دانشجویان تمام وقت و پاره وقت ارائه می‌شود. دانشجویان پاره وقت این امکان را دارند که برنامه را با انتخاب مسیر تکمیل کنند که درنتیجه دانشجویان می‌توانند از بین دوره‌های مختلف دوره، برنامه‌هایی را برای اتمام مدرک خود بارگیری کنند.

برخی از فرصت‌های شغلی در این زمینه می‌تواند از تحلیلگران امنیت سیستم‌های اطلاعات تا تکنسین‌ها و مشاوران شبکه باشد. فارغ‌التحصیلان مجهز به کاهش خطرات امنیتی و حفظ اطلاعات در بخش‌های دولتی یا خصوصی خواهند بود.

جیل فرگوسن (Jill Ferguson)، رئیس دانشکده فناوری اطلاعات در این خصوص اظهار داشت :

«ما در کامبرین دائماً با صنعت کار می‌کنیم تا مهارت‌های مورد نیاز اکنون و آینده را شناسایی کنیم و این برنامه جدید نشان دهنده موارد موردنیاز است. فارغ‌التحصیلان برنامه امنیت سایبری ما از مهارت‌های خود برای تشخیص و از بین بردن تهدیدات در زمینه هیجان‌انگیز امنیت دیجیتال استفاده خواهند کرد.»

منبع:

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.