about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت کسپرسکی، برنامه آموزشی و کارآموزی را در عربستان سعودی برای ایجاد قابلیت‌های سایبری ملی راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت امنیت سایبری کسپرسکی (Kaspersky) برنامه آموزشی و کارآموزی خود را در عربستان سعودی اعلام و تعهد خود را برای ایجاد قابلیت‌های ملی در بخش امنیت سایبری در این کشور تقویت کرد. این برنامه یکی از ابتکارات متعددی است که به‌وسیله کسپرسکی پیشگام شده و برای همه دانشجویان قابلی دسترسی است و هدف آن افزایش آگاهی امنیت سایبری و در عین حال امکان اشتراک‌گذاری مهارت‌ها و دانش برای دفاع در برابر تهدیدات در حال تحول واقعیت سایبری امروزی است.

این برنامه آموزشی به صورت آنلاین و آفلاین برگزار و به 2 دسته تقسیم می‌شود تا دسترسی را گسترش دهد، مناطق مختلف یک چشم‌انداز تهدید همیشه چالش برانگیز را کشف کند و دانشجویان با و بدون پیشینه فناوری اطلاعات یا امنیت سایبری را در خود جای دهد. دسته آموزشی «پایه» برای دانشجویان با حداقل دانش در مورد امنیت سایبری، با جلسات طراحی شده برای افزایش سطح بهداشت سایبری و درک اصول رفاه دیجیتال با استفاده از محصولات کسپرسکی طراحی شده است. از سوی دیگر، مقوله آموزش پیشرفته دانشجویان را ملزم می‌کند که دانش عمیقی در این زمینه داشته باشند. کارشناسان معتقدند که هدف، برگزاری جلسات بررسی عمیق حوزه‌های تخصصی و محصولات کلیدی کسپرسکی است. به کارآموزان رتبه برتر در رده پیشرفته یک دوره کارآموزی در کسپرسکی تعلق می‌گیرد.

محمد هاشم (Mohamad Hashem)، مدیرکل کسپرسکی در عربستان و بحرین گفت :

«عربستان سعودی از دفاع سایبری مقاومی برخوردار است و وعده تبدیل شدن به یک مرکز امنیت سایبری جهانی در آینده نزدیک را دارد. این جاه‌طلبی مستلزم یک منبع استعداد قوی است؛ منبعی که دارای پایه‌ای قوی در آموزش امنیت سایبری، مجهز به مهارت‌های مناسب برای هدایت در فضای مجازی متغیر و داشتن تخصص برای هدایت صنعت به سمت مسیری نوآورانه است. برنامه آموزشی و کارآموزی ما در عربستان به طور مؤثر این نیازها را برطرف می‌کند. ما معتقدیم که آموزش یکی از ابزارهای اصلی برای بهبود فرهنگ آگاهی از امنیت سایبری است که با پیشروی به عصر دیجیتالی شدن بسیار مورد نیاز است. هیچ چیز با آموزش با کیفیت غیرممکن نیست.»

درباره کسپرسکی

کسپرسکی، یک شرکت جهانی امنیت سایبری و حریم خصوصی دیجیتال است که در سال 1997 تأسیس شد. تخصص اطلاعاتی و امنیتی عمیق کسپرسکی در حال تبدیل شدن به راه‌حل‌ها و خدمات امنیتی نوآورانه برای محافظت از مشاغل، زیرساخت‌های حیاتی، دولت‌ها و مصرف‌کنندگان در سراسر جهان است. مجموعه امنیتی جامع این شرکت شامل حفاظت از نقطه پایانی پیشرو و تعدادی راهحل و خدمات امنیتی تخصصی برای مبارزه با تهدیدات دیجیتالی پیچیده و در حال تحول است. بیش از 400 میلیون کاربر با فناوری‌های کسپرسکی محافظت می‌شوند و شرکت به 240 هزار مشتری کمک می‌کند تا از داشته‌های مهم خود محافظت کنند.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.