about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شرکت اریکسون اولین شبکه 5G SA را در دانمارک راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ اریکسون (Ericsson) با «TDC NET»، ارائه‌دهنده زیرساخت دانمارکی، همکاری کرد تا اولین شبکه مستقل 5G  (SA)کشور را راه‌اندازی کند.

انتقال از شبکه غیرمستقل به شبکه 5G SA به لطف ویژگی‌های منحصر به فرد راه‌حل هسته 2 حالته 5G اریکسون فعال می‌شود.

اجرای زنده با 5G SA نشان دهنده پیشرفت کلی در تحول فناوری TDC NET است زیرا معماری نرم‌افزار بومی ابری را اتخاذ می‌کند و منجر به نوآوری خدمات سریع و قابل اعتماد برای مشترکین با ارائه‌دهندگان خدمات می‌شود.

نیکلاس بک‌لاند (Niclas Backlund)، مدیر اریکسون در دانمارک گفت :

«با شبکه مستقل 5G، اکنون می‌توانیم اکوسیستم 5G دانمارکی را تسریع کنیم و یک شبکه تلفن همراه در سطح جهانی با طیف وسیعی از فرصت‌های جدید برای مصرف‌کنندگان و کسب‌وکارها با فعال کردن برش و بدین ترتیب تمایز خدمات ارائه می شود. با مدرن‌سازی شبکه‌های قدیمی و سپس ارتقاء به 5G، ارائه‌دهندگان خدمات ارتباطی می‌توانند هزینه‌های عملیاتی را به لطف بهره‌وری انرژی بیشتر و در نتیجه هزینه کل مالکیت را کاهش دهند؛ و در عین حال، آنها می‌توانند شبکه‌های خود را برای نیازهای پیش‌بینی‌شده ظرفیت بالاتر ثابت و از طریق خدمات و قابلیت‌های جدید به مشتریان ارزش ارائه کنند.»

یکی از مزایای کلیدی 5G SA، بهبود قابلیت‌های سرعت است. از طریق یک شبکه 5G SA، این 2 شرکت اکنون به حداکثر توان عملیاتی 7 گیگابیت بر ثانیه در یک محیط سایت زنده که به محصولات سیستم رادیویی اریکسون مجهز شده و از امواج میلی‌متری و طیف باند میانی پشتیبانی می‌کند، دست یافته‌اند.

5G همچنین کم مصرف‌ترین فناوری تلفن همراه است که می‌تواند سرعت داده‌های سریع‌تری نسبت به 4G ارائه و انرژی مصرف شده در هر گیگابایت ارسالی را کاهش دهد.

این موضوع در تور دو فرانس 2022 در کپنهاگ ثابت شد. یک آزمایش 5G با استفاده از رادیوهای «Ericsson Massive MIMO» در طیف 5G TDD (2طرفه تقسیم زمانی) می‌تواند تا 13 برابر بیشتر داده با مصرف انرژی مشابه در مقایسه با LTE FDD (دورو تقسیم فرکانس) ارائه دهد.

انتظار می‌رود استقرار 5G SA در شبکه تجاری TDC به نقشه راه ارائه دهنده خدمات به سمت انتشار خالص صفر تا سال 2030 کمک کند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد