about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

راه‌اندازی اولین اپل استور رسمی در ایران

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ میرمهدی گفت: «فردی که مسئول انجام این امورات در ایران است در مراوده با این اتحادیه اعلام کرد؛ تمامی کارها از نظر مکانی و تأسیس دفتر و انبار لوازم آماده شده و هفته آینده شروع به کار اولین اپل استور در ایران اعلام رسمی می‌شود.»
میرمهدی همچنین به دنیای اقتصاد گفته است به‌رغم حضور کم‌رنگ اپل در ایران خریداران محصولات اپل در کشور زیاد هستند و فرد سرمایه‌گذار توانسته تمامی امکانات را وارد کشور کند به‌طوری که بسیاری از مجوزهای رسمی و قانونی را برای افتتاح اپل استور در ایران اخذ کرده و به زودی آن را رسانه‌ای می‌کند.
راه‌اندازی اپل استور در ایران در حالی صورت می‌گیرد که دو موضوع در این زمینه وجود دارد نخست اینکه اپل برای راه‌اندازی اپل استور در کشورهای مختلف خود این کار را به طور مستقیم انجام می‌دهد و حتی چندی قبل برای راه‌اندازی اولین اپل استور در امارات تیم کوک خود مستقیما به امارات سفر کرد و با حاکم این کشور دیدار کرد. دلیل این موضوع این بود که در کشور امارات بر اساس قانون راه‌اندازی کسب‌وکارها توسط شرکت‌های خارجی باید با مشارکت شهروندان صورت گیرد و این یعنی یک شهروند اماراتی باید در کنار و شریک هر نوع کسب‌وکاری باشد این در حالی است که اپل فروشگاه‌های خود در سراسر جهان را به‌صورت کاملاً مستقل و بدون مشارکت با دیگر اشخاص راه‌اندازی کرده و به این شیوه تأکید دارد.
از طرف دیگر به‌رغم لغو برخی از تحریم‌ها در جریان توافق هسته‌ای همچنان دسته‌ای از تحریم‌ها که شامل حضور مستقیم شرکت‌های آمریکایی در تجارت با ایرانیان می‌شود بر جای خود باقی است و هر چند حتی پیش از توافق هسته‌ای وزارت خزانه‌داری آمریکا بخشی از این تحریم‌ها را در زمینه صادرات تلفن همراه هوشمند به ایران لغو کرد اما هنوز تجارت مستقیم با ایرانیان مشمول این تحریم‌هاست. شرکت‌های آمریکایی اما می‌توانند از طریق نمایندگی‌های خارج از آمریکای خود در ایران حضور رسمی داشته باشند. اینکه آیا اپل چنین مسیری را برای ایجاد اپل استور در ایران طی کرده یا نه هنوز مشخص نیست.
طی سال‌های اخیر شرکت‌های مختلفی تلاش کردند خود را نماینده رسمی شرکت اپل در ایران معرفی کردند که مشهورترین آن‌ها وقایع گستر فارس بود که با سروصدای زیاد اقدام به راه‌اندازی فروشگاه محصولات اپل و اعلام داشتن نمایندگی رسمی اپل در ایران کرد خبری که بسیاری از وب‌گاه‌های فنّاوری آن را منتشر کردند؛ اما شرکت اپل اعلام کرد هیچ‌گونه ارتباطی با این شرکت ندارد.
اپل هم‌اکنون در ۱۸ کشور اپل استور دارد که ترکیه (۲ اپل استور) و امارات (۲ اپل استور) از آن جمله‌اند و اپل همه فروشگاه‌های رسمی خود را در سایت خود معرفی کرده است. شکی نیست با فروش بالای محصولات اپل این شرکت به راه‌اندازی اپل استور در ایران علاقه‌مند باشد و مذاکره با شرکت‌های مختلف ایرانی طی یکی دو سال گذشته دلیلی بر این موضوع است.
حالا باید منتظر بود و دید راه‌اندازی اپل استور از کدام دسته از خبرهاست و طبیعتاً کسانی که قصد راه‌اندازی اپل استور یا فروشگاهی از محصولات اپل را در ایران را دارند قطعا با این پرسش مواجه خواهند شد که آیا نام و آدرس فروشگاه در سایت اپل قرار خواهد گرفت یا نه.

 

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.