about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انکوباتورهای جدید شین‌بت مدعی کمک به استارت‌آپ‌های اسرائیلی هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ طرح ابتکاری جدید وزارت اطلاعات و آژانس امنیتی شین‌بت در اراضی اشغالی، به شرکت‌های استارت‌آپ اسرائیلی واقع در مناطق پیرامونی جغرافیایی فرصت همکاری با جامعه اطلاعاتی را می‌دهد.

الی کوهن (Eli Cohen)، وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی و ناداف آرگامان (Nadav Argaman)، رئیس شین‌بت برای راه‌اندازی 2 انکوباتور، یکی در شمال و دیگری در جنوب سرزمین‌های اشغالی، که با شین‌بت کار خواهند کرد، به توافق رسیدند.

انکوباتورها برای کمک به استارت‌آپ‌های جدیدی طراحی شده‌اند که فناوری‌های مرتبط با دنیای اطلاعات را توسعه می‌دهند. هدف طرح‌های ابتکاری بازار امنیتی نیست، تا زمانی که محصولات آنها بتوانند راه‌حل‌هایی برای شین‌بت و بقیه جامعه اطلاعات ارائه دهند.

مقامات ارشد شین‌بت برای راهنمایی بنیانگذاران شرکت منصوب خواهند شد. علاوه بر این، شرکت‌ها کمک مالی دریافت می‌کنند. در پایان فرآیند، شین‌بت می‌تواند محصولات یا خدمات توسعه یافته از سوی شرکت‌ها را، نه به صورت انحصاری و بدون مشارکت مالی در شرکت‌ها، استفاده کند.

هزینه اولیه این طرح‌ها، 3 میلیون شِکِل اسرائیل معادل 2.3 میلیون دلار است.

وزارت اطلاعات رژیم صهیونیستی مدعی شد که ایجاد انکوباتورها در محیط به استارت‌آپ‌ها کمک می‌کند تا خانه‌ای در شمال و جنوب سرزمین‌های اشغالی پیدا کنند و باعث ایجاد مشاغل اضافی و کاهش تعداد ساکنانی می‌شود که مجبور به رفت و آمد به کلان شهر تل‌آویو هستند. مقامات محلی اسرائیلی، به عنوان میزبان این شرکت‌ها، همچنین از مالیات بر دارایی‌های اضافی برخوردار خواهند شد.

کوهن اظهار داشت :

«سازمان‌های اطلاعاتی برای مقابله با چالش‌های پیش‌رو به قابلیت‌های فناوری بالاتری نیاز دارند. کارآفرینان، شین‌بت و شهرهای پیرامونی تنها از این همکاری بهره‌مند خواهند شد.»

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد