about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گفته کارشناسان، پاکستان ارتش سایبری مخفی را علیه هند و ایالات متحده راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان اعلام کردند که ترکیه به طور مخفیانه به پاکستان کمک کرده تا ارتش سایبری علیه هند راه‌اندازی کند. به گزارش نوردیک مانیتور (Nordic Monitor)، این معامله تحت یک توافق 2جانبه با هدف حمله به ایالات متحده و هند انجام شد. در این گزارش آمده است که این عملیات همچنین برای تأثیرگذاری بر نظرات مسلمانان در جنوب شرقی آسیا انجام شده است.

براساس گزارش فوق به نقل از خبرگزاری آنی (ANI)، عمران خان (Imran Khan)، نخست وزیر سابق پاکستان که وزیر کشور دولت نیز بود، با این طرح موافقت کرد. قرارداد ایجاد ارتش سایبری برای مقابله با هند در جریان دیدار عمران خان با سلیمان سویلو (Suleyman Soylu)، وزیر کشور ترکیه، در سال 2018 تنظیم شد.

نوردیک مانیتور اظهار داشت که این موضوع در بالاترین سطوح بین دولت‌های پاکستان و ترکیه مورد بحث قرار گرفت و از بسیاری از کارکنان وزارت کشور اسلام‌آباد مخفی نگاه داشته شد. این نشریه تصریح کرد :

«سویلو برخلاف پیشینیان خود در اداره ارتش‌های ترول‌ها و ربات‌ها در فضای سایبری به نمایندگی از رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه شهرت پیدا کرده و حتی قبل از اینکه در سپتامبر 2016 وزیر کشور شود، روی عملیات‌های مخفی مشابهی کار کرده است.»

ارتش ترول 6000 نفری کنترل کننده وزارت ترکیه

به گفته کارشناسان، سویلو به طور مخفیانه یک تیم توییتری برای توهین و هدف قرار دادن شخصیت‌های برجسته اجتماعی و سیاسی، که با حزب حاکم اردوغان همسو نیستند، راه‌اندازی کرد. طبق سوابق پارلمانی، او در یک نقطه یک ارتش ترول 6000 نفری را کنترل می‌کرد. تیم‌های واحد سایبری تحت فرمان او ایمیل‌های مخالفان و حساب‌های شبکه‌های اجتماعی را هک و پس از دسترسی به اطلاعات خصوصی تلفن‌های همراه برای باج‌گیری، آنها را جمع‌آوری کردند.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.