about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

راه‌اندازی آژانس دفاع سایبری ژاپن

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ کشور ژاپن در حال افزایش سطح امنیت سایبری خود است تا در میزبانی بازی‌های المپیک 2020 با مشکل مواجه نشود و در این راستا از طرحی با نام «آژانس ترویج امنیت سایبری صنعتی» (ICPA)، رونمایی کرد که از سال 2017 شروع به کار خواهد کرد. دولت تلاش می‌کند تا این طرح برای برگزاری المپیک 2020 و دفاع از تجهیزات حیاتی این کشور آماده شود. هدف این آژانس، دفاع از تأسیسات الکتریکی، گاز، نفت، پتروشیمی و هسته‌ای است. علاوه بر آن شرکت‌های خصوصی که در بخش صنایع دفاعی فعال هستند نیز از حمایت‌های آژانس بهره‌مند خواهند شد.
فعالیت‌های ICPA از دو قسمت مطالعات پژوهشی و تمرینات واقعی که با همکاری دانشگاه‌های محلی و آژانس‌های برون‌مرزی مانند وزارت امنیت داخلی آمریکا انجام خواهند شد، تشکیل می‌شود. از طرف دیگر گروهی در این آژانس به‌عنوان هکرهای کلاه‌سفید به‌صورت حرفه‌ای آموزش خواهند دید تا از مهارت‌های هک در برابر حملات سایبری استفاده کنند.
این آژانس با هدف تمرکز بر حملات شبیه به تأسیسات الکتریکی اوکراین، نیروگاه برق آمریکا و سد آب کالیفرنیا راه‌اندازی شده است. تجهیزاتی که موردحمایت این آژانس قرار می‌گیرد تنها شامل سامانه‌های رایانه‌ای و تلفن همراه نخواهد بود و سامانه‌های اسکادا نیز تحت حمایت آن قرار خواهند گرفت.
با موفقیت‌آمیز بودن حمله‌های سایبری به تأسیسات حیاتی برخی کشورها مانند آنچه در اوکراین انجام شد، امنیت سایبری در صدر اولویت‌ دولت‌ها قرار گرفته است. دولت ژاپن درحالی‌که از فناوری بالایی برخوردار است، ضعف‌های امنیتی زیادی در بخش سایبری خود احساس می‌کند و مسئولین این کشور را به فکر راه‌اندازی سامانه‌های تخصصی امنیت سایبری در این کشور انداخته است.

 

 

برای مطالعه بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید:

وجود آسیب‌پذیری‌های متعدد در امنیتی‌ترین کشور آسیا

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد