about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

راهبرد جدید امنیت سایبری در ویتنام

ویتنام، راهبرد جدید امنیت سایبری را منتشر کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دولت ویتنام راهبرد ملی امنیت سایبری را برای پاسخ به چالش‌ها و جرایم در فضای سایبری صادر کرد. این راهبرد، اهدافی را برای سال 2025 تعیین می‌کند و همچنین چشم‌اندازی برای سال 2030 دارد. به گفته کارشناسان، یکی از اهداف اصلی این استراتژی، حفظ یا افزایش رتبه ویتنام در شاخص جهانی امنیت سایبری (GCI) است.

وزارت اطلاعات و ارتباطات (MIC) ویتنام در یک بیانیه مطبوعاتی، وظایف و راهکارهای اصلی را در این راهبرد، از جمله تقویت مدیریت کلی دولت در حوزه امنیت سایبری، تکمیل چارچوب‌های قانونی و حفاظت از حاکمیت ملی در فضای سایبری بیان کرد.

دولت ویتنام همچنین از زیرساخت‌های دیجیتال، پلتفرم‌ها، داده‌ها و زیرساخت‌های سایبری ملی و از سیستم‌های اطلاعاتی سازمان‌های دولتی و همچنین بخش‌های مهمی که برای تضمین امنیت اطلاعات باید اولویت‌بندی شوند، محافظت می‌کند.

کارشناسان معتقدند که از طریق این راهبرد، کشور اعتماد دیجیتال را تقویت و یک محیط شبکه صادقانه، متمدن و سالم ایجاد می‌کند؛ این قانون از نقض قوانین در فضای سایبری جلوگیری و با آن مبارزه می‌کند و تسلط و استقلال فناوری را برای مقابله فعال با چالش‌های فضای سایبری افزایش می‌دهد.

دولت منابع انسانی را در زمینه امنیت سایبری آموزش و توسعه و آگاهی در مورد مهارت‌های امنیت سایبری را افزایش خواهد داد و برای تأمین بودجه در اجرای طرح‌های امنیت سایبری تلاش خواهد کرد. هدف این راهبرد همچنین، ارتقای اعتبار ملی و تقویت یکپارچگی بین‌المللی است.

در عین حال، تیم‌های واکنش به حوادث 11 بخش اولویت‌دار برای امنیت اطلاعات شبکه تشکیل می‌شود. حوزه‌های کلیدی شامل حمل و نقل، انرژی، منابع طبیعی و محیط زیست، اطلاعات، بهداشت، مالی، بانکداری، دفاع، امنیت، نظم و امنیت اجتماعی، مناطق شهری و هدایت و مدیریت دولت هستند.

براساس گزارش منتشر شده از سوی «ITU» در ماه ژوئن 2021، ویتنام پس از 2 سال 25 پله جهش کرد و در سال 2020 در بین 194 کشور و منطقه در سراسر جهان در رتبه 25 قرار گرفت. ویتنام در منطقه آسیا-اقیانوسیه رتبه هفتم و در میان کشورهای آسه‌آن در رتبه چهارم قرار گرفت.

طبق گزارش انجمن امنیت اطلاعات ویتنام (VINSA)، بیش از 5400 حمله سایبری به سیستم‌های ویتنامی در 5 ماه اول سال جاری صورت گرفته است. از این تعداد، تقریباً 68 درصد حملات مخرب بودند. با این حال، به گفته وزارت اطلاعات و ارتباطات ویتنام، به دلیل ثبات اجتماعی-اقتصادی و از سرگیری فعالیت‌های اقتصادی بیشتر که حول محور راه‌حل‌ها و دستورالعمل‌های حزب آغاز شده، در ماه می سال جاری کاهشی در تعداد حوادث سایبری نشان داده شد.

علاوه بر این، پس از صدور هشدار وزارت اطلاعات و ارتباطات، حوادث در آوریل امسال، 9.37 درصد نسبت به مارس 2022 کاهش یافت. دولت ویتنام در افزایش هوشیاری، تقویت امنیت اطلاعات سایبری و همچنین امنیت و نظم اجتماعی فعال بوده است. این امر، حمله به شبکه‌ها، انتشار کدهای مخرب آلوده، و اجرای کلاهبرداری برای سرقت و از بین بردن اطلاعات کاربران و سازمان‌ها را برای عوامل بد مشکل کرده است.

در ماه ژوئن، وزارت اطلاعات و ارتباطات اعلام کرد که به منظور اطمینان از امنیت اطلاعات برای سیستم‌های اطلاعاتی و فضای سایبری ویتنام، به تقویت نظارت و پویش فعال ادامه خواهد داد و به ارزیابی آمار و ترویج تبلیغات و هشدار در رسانه‌های جمعی می‌پردازد تا کاربران از خطر حملات سایبری مطلع شوند و از آن جلوگیری کنند.

وزارت اطلاعات و ارتباطات ویتنام همچنین توضیح داد که با تقویت مکانیسم‌های نظارت و اسکن فعال، افزایش آگاهی عمومی و ارائه هشدارهای اولیه در مورد حملات سایبری مورد انتظار، به این وضعیت رسیدگی خواهد کرد. به طور همزمان، وزارتخانه همچنان بر بازنگری آسیب‌پذیری‌ها و اعلام نشانه‌های حملات سایبری تأکید خواهد کرد.

منبع:

تازه ترین ها
اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

شادی
1404/03/28 - 08:53- تروریسم سایبری

شادی رژیم صهیونیستی از بین می‌رود: پاسخ ایران تازه آغاز شده است

تهران پیام داد که شادی رژیم صهیونیستی از بین می‌رود و پاسخ ایران تازه آغاز شده است.

نگرانی مِتا از توقف استفاده از واتس‌اپ توسط شهروندان ایرانی

سخنگوی مِتا اعلام کرد که نگران دستور ایران به شهروندان برای توقف استفاده از واتس‌اپ است.