about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

برخی مقامات آمریکایی معتقدند این کشور باید در حوزه سایبری یک راهبرد بازدارنده بلندمدت داشته باشد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ برخی مقامات آمریکایی حملات سایبری سولار ویندز را اثباتی برای عدم موفقیت این کشور برای تقابل با حملات سایبری می‌دانند.

آن‌ها معتقدند، با توجه به این‌که مایک راجرز (Mike Rogers) فرماندهی سایبری آمریکا در سال 2015 اعلام کرده بود سطح بازدارندگی این کشور در برابر حملات سایبری از هیچ حمله‌ای جلوگیری نمی‌کند، حالا چرا 5 سال بعد قدرت بازدارندگی آمریکا در سطحی نیست که بتواند از حملات سایبری مانند سولارویندز جلوگیری کند؟

جد بابین (Jed Babbin) که یکی از اعضای عالی‌رتبه وزارت دفاع آمریکا در زمان دولت بوش بود، می‌گوید:

حملات سایبری سولارویندز ایجاب می‌کند که آمریکا در حوزه سایبری یک راهبرد بازدارنده بلندمدت داشته باشد.

وی در ادامه تشریح کرد برای ایجاد یک بازدارندگی مؤثر، چهار اقدام ضروری است:

اول، جنگجویان سایبری ما در فرماندهی سایبری آمریکا، آژانس امنیت ملی و سازمان سیا باید علیه کسانی که به شبکه‌های رایانه‌ای و اطلاعاتی ما حمله می‌کنند، یک کارزار سایبری هماهنگ راه‌اندازی کنند. ما می‌دانیم که چگونه می‌توان شبکه‌های رایانه‌ای مهاجمان را شناسایی و سپس ویران کرد و باید این کار را در هر حمله با سرعت و پس از شناسایی هکرها انجام دهیم. گرچه برخورد با هکرهایی که به دیگر نهادهای دولتی حمله می‌کنند از اولویت پایین‌تری برخوردار است؛ اما باید با آن‌ها نیز برخورد مشابهی شود.

نیازی نیست که ما همیشه برای مقابله با مهاجمان از همان شبکه‌ای که آن‌ها استفاده کرده‌اند، استفاده کنیم بلکه می‌توانیم از شبکه‌هایی بهره ببریم که به مهاجمان آسیب بیشتری می‌رساند.

دوم، ما باید اقدامات تلافی جویانه خود از طریق فعالیت‌های تجاری حساس را تشدید کنیم. به‌عنوان‌مثال، ما می‌دانیم که روسیه و چین سعی کردند به شبکه‌های رایانه‌ای واکسن کرونا در کشور ما نفوذ کنند؛ این کار آن‌ها بدون مجازات نخواهد بود.

سوم، ضروری است که رئیس‌جمهور به‌صورت علنی دکترین تقابل ما را اعلام کند. دکترین جنگ سرد ما موسوم به تخریب متقابل مسلم (mutually assured destruction) مؤثر بوده زیرا سیاست ملی ما بود.

چهارم، راهبرد بازدارندگی ما باید ایجاب کند، نام هر سازمان یا شخصی که مسئول حملات بوده به‌صورت علنی اعلام شود. آژانس‌های دولتی خارجی که در این حملات شرکت می‌کنند باید به لیست سازمان‌های تروریستی وزارت امور خارجه اضافه شوند. افرادی که این حملات سایبری را سازمان‌دهی و مرتکب می‌شوند نیز باید به‌عنوان تروریست معرفی شوند.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.