about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

پژوهش های اخیر پیرامون راهبرد امنیت سایبری جدید ایالات متحده، مبین ضعف و کاستی های بسیار در این شیوه نامه است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ وبگاه نیویورک تایمز، اخیرا در مقاله‌ای به بررسی برخی ابعاد راهبرد جدید امنیت سایبری ایالات متحده پرداخته است. به عقیده برخی متخصصان، این راهبرد، بیش از آن که بازدارنده باشد، سبب جلب توجه هکرها به اهداف سایبری داخل آمریکا می‌شود. 

اولین نکته ای که در مورد راهبرد امنیت سایبری ترامپ، توجه متخصصان را به خود جلب کرده است، تشابه و تطابق کامل اهداف آن با راهبرد های مشابه زمان جورج بوش و اوباما است.همه این راهبرد های امنیت سایبری ملی، به اتفاق، بر اهمیت سخت افزاری زیرساخت های حیاتی، همکاری با بخش خصوصی، امنیت شبکه های دولتی و ایجاد مشارکت قوی برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات در مورد تهدیدات آنلاین، تاکید دارند.

با وجود شباهت  این برنامه با نمونه های قبلی، راهبرد سایبری ملی 2018، نشان دهنده تغییرات ناگهانی و شتاب زده در نحوه برخورد دولت ایالات متحده با دشمنان آنلاین است. دولت ترامپ، به جای ادامه تمرکز بر تقویت تکنولوژی های دفاع و به حداقل رساندن تاثیر نقض های امنیتی در عملکرد سیستم ها، قصد دارد عملیات تهاجمی نیروهای سایبری این کشور را افزایش دهد. به عبارت دیگر، حملات پیشگیرانه و انتقام جویانه جایگزین تقویت زیرساخت های دفاعی شده اند.

دومین راهبرد دفاع سایبری سال جاری، استراتژی سایبری وزارت دفاع ایالات متحده است که از راهبرد سایبری ملی این کشور، دقیق تر و مدون تر است. برنامه عملی اصلی این راهبرد نیز دفاع رو به جلو به منظور پیشگیری از دستیابی دشمنان به اهداف سایبری تعیین شده و توقف فعالیت های سایبری مخرب است.

به جرئت می توان سومین قطعه از این پازل را تفاهم نامه طبقه بندی شده امنیت سایبری شماره 13 دانست که هدف اصلی اش، برداشتن موانع اداری اجرای عملیات تهاجمی در بستر فضای مجازی است که در زمان ریاست جمهوری اوباما وضع شده است. 

ایده استفاده از حملات سایبری برای دستیابی به اهداف دفاعی، به هیچ وجه، بحث تازه ای نیست؛ اما دولت آمریکا با پذیرفتن این راهبرد جدید، تغییر بزرگی در رویکرد محتاطانه و دفاع گرای دهه های گذشته خود، ایجاد کرده است.

تحول یاد شده در رویکرد دفاعی ایالات متحده، سبب تشدید اختلافات اینترنتی می شود و این مناقشات، می تواند خطرناک باشد.این امر، نه تنها تمرکز معطوف بر دفاع و کاهش آسیب پذیری ها را سبب می شود، بلکه سبب افزایش حملات سایبری کور ایالات متحده در قبال اهداف نامشخص نیز، می شود.

به عقیده بسیاری از متخصصان امنیت سایبری، یک راهبرد دفاع سایبری هوشمندانه، باید به منظور از بین بردن فرصت تدارک حملات سایبری دشمنان ایالات متحده، با اختصاص بودجه و زمان و انرژی بیشتر به حفاظت، بروز رسانی و شناسایی آسیب پذیری های بالقوه سیستم های رایانه ای، بپردازد. چنین راهبردی، استفاده از قابلیت های تهاجمی سایبری را برای مواقع اضطراری و به منظور دستیابی به اهداف خاص، محفوظ نگه می دارد.
 

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.