about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

راز ایلان ماسک برای یادگیری سریع

ایلان ماسک یکی از ويژه ترین ذهن های دنیا را دارد و ژن‌هایش در این زمینه تأثیر به سزایی داشته‌اند؛ اما مسلماً وی مجبور بوده برای آنکه بتواند در این سطح به فعالیت بپردازد، کتاب‌های بسیاری بخواند و مطالب فراوانی بیاموزد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ بدین ترتیب او یکی از اشخاصی است که نحوه‌ی یادگیری درست و سریع را آموخته. حال سوال اینجاست که راز ایلان ماسک برای یادگیری سریع چیست؟

کار آسانی نیست که اواسط دوران حرفه‌ایتان مجبور شوید که علم پرتاب موشک را تا حدودی بیاموزید. مخصوصاً اگر پیش از آن، یک شرکت معروف پرداخت آنلاین PayPal و کمپانی تولید ماشین‌های الکترونیکی به راه انداخته باشید.

اکنون ایلان ماسک در مصاحبه‌ای، راز خود برای یادگیری سریع را با دیگر کاربران به اشتراک گذاشته و مشخص کرده یک فرد موفق، چه مطلبی را چگونه و در چه نقطه از ذهنش ذخیره می‌کند. صحبت‌های او را می‌توان در دو سرفصل خلاصه نمود؛

دانش همانند درخت است

همه می‌دانند که ایلان ماسک کتاب‌های زیادی خوانده و سعی کرده با استخدام افراد باهوش، تمامی مطالب آموخته شده توسط آنها را همانند اسفنج جذب کند اما سوال اینجاست که وی چگونه موفق می‌شود هر روز مطالب جدیدی به محتویات ذهن خود اضافه کند؟

او در مصاحبه‌ای مدعی شده که گاهی اوقات تصور می‌کند که ظرفیت ذهنش پر شده و دیگر جایی برای یادگیری ندارد اما وی همیشه خود و همه افراد را تشویق می‌کند که بر محدودیت‌هایشان غلبه کنند چرا که باور دارد انسان‌ها می‌توانند بسیار بیشتر از حد تصوراتشان موفق شوند.

علاوه بر این ایلان ماسک، دانش را به یک درخت تشبیه می‌کند و می‌گوید:

«باید بدانید که دانش همانند یک درخت معنایی است. شما باید در ابتدا اصول بنیادی را بیاموزید و تنه یا ریشه این درخت را در زمین بکارید و سپس سراغ برگ‌ها یا جزئیات بروید. اگر عکس این روند را در پیش بگیرید، برگ‌ها بر زمین خواهند افتاد.»

با ربط دادن مطالب می‌توان آنها را بهتر حفظ کرد

متخصصان باور دارند که بهترین راه حفظ کردن مطلبی جدید، ربط دادنش به چیزی است که پیشتر آن را آموخته‌اید. اگر نتوانید مسائل جدید را به دانش قبلی خود قلاب کنید، همانند این است که تنها آن را اصلاً نشنیده باشید.

یادگیری اصول و پایه‌ی تمامی این مطالب، ستونی را فراهم می‌کند و می‌توان از آن برای قلاب کردن جزئیات یا آموخته‌های جدید بهره گرفت. اگر عکس این روند در پیش گرفته شود، موجب سردرگمی خواهد شد و دیگر نمی‌توان به درستی مطالب را به یاد آورد.

بنابراین اگر کسی بخواهد روش ایلان ماسک را برای یادگیری سریع در پیش بگیرد، باید استراتژیک عمل کند و سریعاً سراغ مسائل جزئی یا پیشرفته نرود؛ در ابتدا به آرامی اصولی پایه را بیاموزد و پس از آن درخت خود را به بار دانش مزین کند تا چرخ نیلوفری را به زیر آورد.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/02/15 - 11:28- آسیا

راه‌اندازی پوشش بیمه جدید توسط ارائه دهنده پهنای باند سنگاپوری

ارائه دهنده پهنای باند سنگاپوری موسوم به «MyRepublic» از راه‌اندازی پوشش بیمه‌ای برای علاقه‌مندان و گیمرها خبر داد.

مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.