about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

رئیس فراکسیون رسانه و فضای مجازی مجلس گفت: ۲ نوع نگاه متفاوت نسبت به ساماندهی و چارچوب‌بندی فضای مجازی در مجلس وجود دارد و به دنبال طراحی مدلی هستیم که هم بشود آن را اجرا کرد و هم مردم اقناع شوند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ سید نظام‌الدین موسوی در قزوین درباره اقدامات مجلس یازدهم برای ساماندهی فضای مجازی اظهار داشت: درباره ساماندهی فضای مجازی طرحی به این مجلس آمد که به طرح صیانت موسوم شد، اما اسم واقعی‌اش این نبود و در واقع طرح حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی نام این طرح بود.

وی اضافه کرد: اصل اینکه فضای مجازی باید چارچوبی داشته باشد، مورد قبول همه افراد است و در همه دنیا همین‌طور است. یعنی فضای مجازی را نمی‌توانیم یله و رها نگه داریم. همین الآن در شبکه‌های اجتماعی مانند توئیتر رسانه‌هایی که مربوط به ایران هستند، توسط توئیتر مارک‌دار شدند و حتی برای افراد هم این برچسب و مارک وجود دارد.

موسوی ادامه داد: حتی یک هشدار در کنار این اکانت‌ها وجود دارد با این مضمون که این رسانه مربوط به دولت ایران است. یا در اینستاگرام شاهد این هستیم که تصاویر مربوط به شهید سلیمانی و دیگر سرداران ما را حذف می‌کنند. حتی اکانت ترامپ در توییتر را بعد از ریاست‌جمهوری حذف کردند. بنابراین آنها سر مسائل اساسیشان شوخی ندارند.

وی یادآور شد: بنابراین چارچوب‌هایی در فضای مجازی وجود دارد و در هیچ‌کجای دنیا اجازه دسترسی آزاد کودکان و نوجوانان را به کانال‌های دارای مطالب مستهجن را نمی‌دهند. این طبیعی است و خواسته مقام معظم رهبری از مجلس همین بود که مدیریت فضای مجازی از این حالت رها و بدون قانون خارج شود.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه 2 نوع نگاه متفاوت نسبت به ساماندهی و چارچوب‌بندی فضای مجازی در مجلس وجود دارد، گفت: بعد از اینکه طرح اولیه‌ حمایت از حقوق کابران در فضای مجازی آمد و کمیته‌ ویژه‌ای در مجلس شکل گرفت، مقررر شد بررسی این طرح متوقف شود و با یک روش دیگری در این حوزه اقدام شود که این موضوع در حال بحث است.

موسوی افزود: چند روز پیش هم رئیس مجلس جلسه‌ای با طراحان و پیش‌برندگان هر 2 نگاه داشتند. چرا که در نهایت قانون فضای مجازی باید طوری باشد که در هر حاکمیت قابلیت اجرایی داشته باشد و هم افکار قناعی را بتواند قانع کند. بنابراین به دنبال طراحی مدلی هستیم که هم بشود آن را اجرا کرد و هم مردم اقناع شوند.

منبع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.