about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

وزارت دادگستری ایالات‌متحده اعلام کرد توسعه‌دهندگان بدافزار Bayrob به 20 سال حبس محکوم شدند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به‌تازگی سازمان‌های انتظامی اعلام کردند شهروندان رومانی و اعضای گروه هکری بایروب (Bayrob) به نام‌های Bogdan Nicolescu ،Danet Tiberiu و Radu Miclaus که از سال 2007 اقدام به کلاه‌برداری و توسعه بدافزار بایروب کرده‌اند، بازداشت و به 20 سال حبس محکوم‌ شده‌اند.

اعضای این گروه در سال 2007 اقدام به کلاه‌برداری از طریق بازار آنلاین ای‌بی (eBay) کرده و کالاهایی من‌جمله خودروهای فوق لوکس را به فروش می‌گذاشتند که وجود خارجی نداشتند. مهاجمان فایل عکس‌های خودرو را به مشتری ارسال می‌کردند که حاوی تروجان بایروب بوده و توسط خود گروه توسعه‌یافته بود. بایروب در ابتدا به‌عنوان یک تروجان بانکی ساده عمل کرده و به‌جای صفحه جعلی پورتال بانکی، کاربران را به صفحه ای‌بی هدایت می‌کرد که در آن پیام فروش خودرو درج‌شده بود. کلاه‌برداران در صفحات جعلی ای‌بی که با دقت بالا و بدون اشتباهات املایی طراحی می‌شدند، اطلاعاتی در خصوص مالکان خودروهای قبلی جعل و منتشر کرده و حتی وب سایت‌های جعلی شرکت‌های حمل‌ونقل را نیز طراحی می‌کردند که قرار بود خودرو را به خریدار تحویل نمایند. 

بایروب در سال 2014، به یک تروجان تمام‌عیار و درب پشتی مبدل شد و با انتشار از طریق پیوست‌ هرزنامه‌هایی که از طرف سازمان‌های Western Union ،Norton AntiVirus و IRS بوده، اطلاعات کارت‌های بانکی و سایر اطلاعات محرمانه را از سیستم‌های آلوده سرقت می‌کرد. اعضای گروه بایروب بیش از 100 هزار پست الکترونیکی نیز ثبت کرده بودند و ده‌ها میلیون ایمیل مخرب را به آدرس‌هایی که از پیش گردآوری کرده بودند، ارسال می‌کردند. علاوه بر این، آن‌ها درخواست‌هایی را که به فیس‌بوک، پی‌پل، ای‌بی و دیگر سایت‌ها ارسال می‌شد را نیز های‌جک کرده و قربانیان را به دامنه‌های مشابه هدایت و اطلاعات آن‌ها را سرقت می‌کردند. 

در سال 2007، هزار سیستم و سال 2014، 50 هزار و در سال 2016، 300 هزار دستگاه با بدافزار بایروب آلوده شدند. این میزان آلودگی امکان انجام عملیات مختلف من‌جمله استخراج ارز دیجیتال را نیز به مهاجمان می‌داد. شرکت سیمنتک که در بازداشت اعضای این گروه مشارکت داشته است میزان سرقت آن‌ها را بیش از 35 میلیون دلار برآورد کرده است. اتهامات علیه اعضای این گروه در سال 2016 مطرح شد و چندی بعد پرونده آن‌ها به دادگاه ارجاع داده شد و در آوریل 2019، Bogdan Nicolescu و Danet Tiberiu به جرائم خود اعتراف کردند. وزارت دادگستری ایالات‌متحده نیز هفته گذشته در وب‌سایت خود اعلام کرد Nicolescu و Tiberiu به ترتیب به 20 و 18 سال حبس محکوم‌ شده‌اند. 

منبع:

تازه ترین ها
ادعای
1404/02/14 - 10:10- جرم سایبری

ادعای حمله هکرهای روسی به وب‌سایت‌های هلند

کارشناسان ادعا کردند که یک گروه هکری طرفدار روسیه در حمله‌ای هماهنگ بیش از ۵۰ وب‌سایت هلندی را هدف قرار داد.

قطع
1404/02/14 - 09:45- سایرفناوری ها

قطع شبکه‌های 2G/3G در اراضی اشغالی تا پایان سال 2025

رژیم صهیونیستی در نظر دارد یک میلیون تلفن همراه دارای شبکه 2G/3G را تا پایان سال جاری قطع کند.

فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.