about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به عقیده کارشناسان؛ دیپلماسی سایبری خلاقانه استرالیا در عرصه جهانی، کمک شایانی به کاهش عمق شکاف میان سیاست خارجی و فناوری داشته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دولت استرالیا با همکاری مقامات دانمارک، به منظور بررسی موشکافانه عملکرد استرالیا در حوزه دیپلماسی سایبری، کارشناسان امنیت فضای مجازی و دیپلمات‌های ارشد 21 کشور را در افتتاحیه اجلاس سایبر اند تک ریتریت (Cyber and Tech Retreat)، گرد هم آوردند. به عقیده برگزار‌کنندگان این نشست، اجلاس یاد شده، سبب ایجاد درک بهتر مسائلی چون سیاست‌های مشترک، چالش‌های اخلاقی و نظارت در فناوری‌های نوظهوری چون هوش مصنوعی و محاسبات کواتومی، از سوی شرکت کنندگان می‌شود.

بر اساس گفتگوهای صورت گرفته، حاضران در این نشست، گردهم آمده اند تا روابط خود را با شرکت‌های بزرگی چون گوگل، اپل، مایکروسافت و فیسبوک، ایجاد و تقویت کنند. بحث و تبادل نظر در مورد امکان همکاری دولت و صنعت برای مبارزه با تهدیدات سایبری و رفع خطرات موجود در این بستر نیز از دیگر دستاوردهای این نشست به شمار می‌رود.

شرکت‌کنندگان در این رویداد بزرگ، علاوه بر دیدار با نمایندگان شاخص صنعت  و مقامات سایر کشورها، به بررسی سناریوهای امنیت سایبری آینده و تدوین راهکارهای گام به گام جهت افزایش آمادگی برای مقابله با این تهدیدات نیز پرداختند.

همه شرکت‌کنندگان بر سر این موضوع توافق دارند که فناوری در حال حاضر یکی از مسائل کلیدی در سیاست خارجی محسوب می‌شود. به عقیده کارشناسان، رشد دیپلماسی سایبری یکی از عوامل بزرگ کاهش‌دهنده تهدیدات سایبری آینده به شمار می‌رود.

استرالیا یکی از نخستین کشورهایی است که دیپلماسی سایبری را در سطح گسترده آغاز کرد و در راهبرد امنیت سایبری سال 2016 این کشور، بخش بزرگی از برنامه‌ریزی‌های دولت معطوف این مسئله است.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.