about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گفته کارشناسان، دیپلمات‌های فنلاندی هدف جاسوس‌افزار اسرائیلی پگاسوس متعلق به شرکت «NSO» قرار گرفتند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ وزارت امور خارجه فنلاند اعلام کرد که تلفن‌های همراه دیپلمات‌های این کشور با نرم‌افزار جاسوسی بدنام پگاسوس (Pegasus)، ساخته شده به‌وسیله شرکت سایبری اسرائیلی «NSO»، مورد هدف قرار گرفتند و آلوده شدند.

نیویورک تایمز نیز با تأیید گزارش‌های قبلی روزنامه اسرائیلی هارتص (Haaretz) گزارش داد که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی، از نرم‌افزارهای جاسوسی NSO به عنوان ستون مرکزی سیاست دیپلماتیک اسرائیل در سال‌های اخیر استفاده کرده است. این گزارش فاش کرد که نتانیاهو پگاسوس را در معاملات با کشورهای حاشیه خلیج فارس و اروپایی و حتی مکزیک به کار برده است.

طبق تحقیقات انجام شده، علیرغم نگرانی‌های طولانی مدت ایالات متحده در مورد این شرکت متخلف سایبری، اف‌بی‌آی با NSO برای خرید نسخه جدیدی از نرم‌افزارهای جاسوسی تا اواخر سال 2019 در تماس بوده است. با این حال، مقامات آمریکایی نگران قانونی بودن هک تلفن‌های همراه شهروندان آمریکایی بودند.

وزارت امور خارجه فنلاند در یک بیانیه رسمی اظهار داشت :

«دیپلمات‌های فنلاندی با استفاده از نرم‌افزار جاسوسی پگاسوس، توسعه داده شده به‌وسیله NSO Group، هدف جاسوسی سایبری قرار گرفته‌اند. این بدافزار بسیار پیچیده بدون توجه و بدون هیچ اقدامی از سوی کاربر، تلفن‌های اَپل یا اندروید کاربران را آلوده کرده است. عاملان شاید از طریق نرمافزارهای جاسوسی بتوانند داده‌ها را از دستگاه جمع‌آوری و از ویژگی‌های آن سوءاستفاده کنند.»

براساس بیانیه منتشر شده، وزارت فنلاند با مقامات و ذینفعان اضافی برای تحقیق درباره جاسوسی احتمالی در ماه‌های اخیر همکاری کرده است. آنها متوجه شدند که پرونده مربوط به کارمندان اعزام شده در مأموریت‌های خارج از فنلاند بود.

کارشناسان معتقدند که این تحقیقات به آنها اجازه می‌دهد تا مدت زمان فعالیت‌ها را تعیین کنند و به این نتیجه برسند که جاسوسی دیگر فعال نیست. در بیانیه فنلاند اشاره‌ای نشده که اپراتور مظنون حمله پگاسوس چه کسی بوده است.

NSO هنوز نسبت به این موضوع واکنشی نشان نداده و در مورد هویت مشتریان خود اظهار نظری نکرده است.

به گفته کارشناسان، این شرکت اسرائیلی خدمات خود را به آژانس‌های اطلاعاتی و مجری قانون در سراسر جهان می‌فروشد. مشتریان شرکت اهداف خود را انتخاب و سعی می‌کنند آنها را با پگاسوس آلوده کنند تا دسترسی کامل به تلفن‌های اهداف شامل دوربین و میکروفون آنها و تمام داده‌های ذخیره شده در دستگاه فراهم شود.

چند ماه پیش، اَپل و گزارش‌های رویترز، سی‌ان‌ان و بلومبرگ فاش کردند که حداقل 11 مقام وزارت خارجه ایالات متحده مستقر در اوگاندا هدف حمله پگاسوس قرار گرفتند. این هک باعث شد تا وزارت بازرگانی ایالات متحده این شرکت را به دلیل اجازه دادن به مشتری، به احتمال زیاد رواندا یا اوگاندا، برای جاسوسی از دیپلمات‌ها در لیست سیاه قرار دهد.

افشاگری‌های اخیر نشان می‌دهد که با وجود نگرانی ایالات متحده نسبت به پگاسوس، سازمان‌های مختلف دولتی آمریکایی به دنبال استفاده از آن بودند. براساس این گزارش، در حالیکه اف‌بی‌آی و دیگران در فکر خرید نرم‌افزارهای جاسوسی NSO بودند، آمریکا تصمیم گرفت این سیستم را برای جیبوتی خریداری کند. این احتمالاً به عنوان بخشی از کمک گسترده‌تر ایالات متحده به این کشور آفریقای شرقی برای دسترسی به بندر جیبوتی و استفاده از آن به عنوان خانه پرسنل نظامی ایالات متحده بود.

در عین حال، یک روزنامه مالی اسرائیلی هفته گذشته گزارش داد که پلیس رژیم صهیونیستی از سال 2013 از نرم‌افزارهای جاسوسی NSO برای هدف قرار دادن برخی اسرائیلی‌ها از جمله رهبران معترض و سیاستمداران استفاده کرده است. این اولین نشانه کاربرد این جاسوس‌افزار علیه اسرائیلی‌ها بود و تحقیقات فقط از سوی پلیس و بدون حکم دادگاه انجام می‌شد.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.