about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

دو کارت گرافیک جدید انویدیا با معماری پاسکال

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ کمپانی انویدیا دو کارت گرافیک GTX 1080 و GTX 1070(ارزان‌تر) را معرفی کرد.

مهم‌ترین ویژگی کارت‌های جدید مجهز بودن آن‌ها به معماری پاسکال و استفاده از فناوری ۱۶ نانومتری FinFET است که کارایی را تا ۳ برابر بالابرده (در مقایسه با معماری مکسول) و در ساخت آن ۷.۲ میلیارد ترانزیستور بکار رفته است.

مدل ۱۰۸۰ بیش از ۲۵۶۰ هسته از نوع کودا دارد گفتنی است مدل ۲۰۴۸ حدود ۹۸۰ هسته دارد  و کلاک آن به ۱۷۳۳ مگاهرتز می‌رسد که آر طریق GPU Boost 3.0 به این سرعت دست پیدا می‌کند.

یکی از برتری‌های مدل ۱۰۸۰ داشتن ۸ گیگ رم از نوع DDR5 با بأس ۲۵۶ بیت است که کلاک مموری را تا ۱۰ گیگابیت بر ثانیه و پهنای‌باند مموری را تا ۳۲۰ گیگابیت بر ثانیه افزایش می‌دهد. هرچند مصرف انرژی در ۱۰۸۰ به ۱۸۰ وات رسیده اما ۲۰ تا ۲۵ درصد سریع‌تر از پرچم‌دار قبلی (Titan X) بوده و ۶۵ درصد نیز در مقایسه با مدل ۹۸۰ سریع‌تر شده است.

تفاوت دیگر نوع طراحی است که به مدل GTX Titan ساخت ۲۰۱۳ نزدیک‌تر شده و محفظه بخار خنک‌کننده سیستم خنک‌کنندگی کارآمدی را به ارمغان می‌آورد.

در بخش اتصالات ۳ پورت دیسپلی ۱.۲، ۱ پورت اچ دی‌ام آی و یک پورت DL-DVI-D را در برمی‌گیرد.

کارت گرافیکی جدید از GTS SLI HB bridge پشتیبانی می‌کند و میزان پهنای‌باند را در سه سایز مختلف دو برابر کرده است. پورت ۷ پین نیز برای منبع تغذیه تعریف‌شده است.

اما مدل ۱۰۷۰ ضعیف‌تر تعریف‌شده و ازآنجایی‌که در مدل ۱۰۸۰ حجم ۹ ترافلاپ تعریف‌شده، در ۱۰۷۰ این نرخ به ۶.۵ ترافلاپ می‌رسد.

مدل ۱۰۸۰ از ۲۷ ماه می به قیمت ۶۹۹ دلار و مدل ۱۰۷۰ از ۱۰ ژوئن به قیمت ۴۹۹ دلار در دسترس علاقه‌مندان خواهد بود.

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/15 - 14:30- هوش مصنوعي

هشدار بانک مرکزی نیوزیلند درمورد افزایش تأثیر هوش مصنوعی

بانک مرکزی نیوزیلند نسبت به تأثیر افزایش هوش مصنوعی بر ثبات مالی هشدار داد.

تقویت
1404/02/15 - 13:02- آسیا

تقویت دفاع سایبری در تایلند

تایلند با تکمیل مرحله دوم برنامه آموزشی ملی با تجهیز 100 هزار نیروی کار امنیتی، دفاع سایبری خود را تقویت کرد.

حمله
1404/02/15 - 12:22- اروپا

حمله سایبری علیه نیمی از شرکت‌های بلژیک

طبق گزارش سالانه امنیت سایبری، تقریباً نیمی از شرکت‌های منطقه فلاندر در بلژیک سال گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفتند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.