about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا اخیرا اعلام کرد که از فیسبوک، توییتر و گوگل و مدیران عامل این شرکت بزرگ در عرصه فناوری شکایت می‌کند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ، ترامپ در خلال کنفرانسی خبری که ساعاتی پیش در زمین بازی گلف وی در نیوجرسی برگزار شد، ضمن انتقاد از عملکرد شرکت‌های بزرگ فناوری، دلیل این تصمیم خود را سانسور کاربران توسط این سه شرکت و مدیران آن‌ها عنوان کرد.

این شکایت در حالی در دادگاه منطقه جنوبی فلوریدا ثبت شد که در روز ششم ژانویه که با شورش حامیان ترامپ به کاخ سفید همراه بود، شرکت‌های فیسبوک و توییتر، اکانت ترامپ را به دلیل نگرانی در خصوص انتشار پست‌هایی در جهت تشدید حملات و افزایش خشونت‌ها مسدود کردند.

ترامپ اما معتقد است که پلتفرم‌های اینترنتی، دیدگاه‌های محافظه‌کارانه را سانسور می‌کنند. وی در خلال این کنفرانس ضمن اشاره به طرح شکایتی علیه سه شرکت فیسبوک، توییتر و گوگل، اعلام کرد از دادگاه خواسته تا جریمه‌هایی را برای این شرکت‌ها در نظر بگیرد.

ترامپ در بخش دیگری از صحبت‌های خود عنوان کرد: شکایت ما ثابت می‌کند که سانسور غیرقانونی، در تضاد با قانون اساسی و به ضرر مردم آمریکاست. وی همچنین به طرح چندین شکایت علیه شرکت‌های فناوری در طی یک دهه اخیر اشاره کرد و افزود که تنها به تعداد اندکی از این شکایت‌ها در دادگاه پرداخته شد. شرکت‌های فیسبوک و توییتر هنوز واکنشی را در قبال اظهارات دونالد ترامپ نشان نداده‌اند.

همه‌گیری ویروس کرونا، ناآرامی‌های اجتماعی و انتخابات 2020 آمریکا، تمامی‌نگاه‌ها را متوجه شبکه‌های اجتماعی و سیاست‌های آن‌ها برای مدیریت محتوا در پلتفرم‌هایشان معطوف کرد. ترامپ قبل از برگزاری انتخابات، با انتشار پست‌هایی، صحت عملکرد رای‌گیری از طریق پست را زیر سوال برد و طولی نکشید که شرکت‌های فناوری، برچسب‌های هشداری را روی این پست‌ها قرار دادند تا کاربران به راحتی ادعاهای ترامپ را باور نکنند.

او به همراه دیگر جمهوری‌خواهان همواره نسبت به سیاست‌های دوگانه و اعمال تبعیض صاحبان شبکه‌های اجتماعی در قبال دیدگاه‌های محافظه‌کارانه انتقاد داشتند. اما این جدال زمانی تشدید شد که شرکت‌های فیسبوک و توییتر، به دنبال آشوب‌های روز ششم ژانویه، حساب کاربری ترامپ را در این دو پلتفرم تعلیق کردند.

توییتر اقدامی‌قاطع‌تر را نسبت به فیسبوک اتخاذ و اعلام کرد که حضور ترامپ در این پلتفرم حتی در صورت اعلام نامزدی وی برای انتخابات 2024 دیگر میسر نخواهد بود. فیسبوک اما اعلام کرد که تعلیق اکانت ترامپ تا ژانویه 2023 ادامه خواهد داشت.

با مسدود شدن دسترسی ترامپ به حساب‌های کاربری‌اش در این پلتفرم‌های محبوب، بسیاری از طرفداران وی به اپلیکیشن‌های جایگزین همانند پارلر روی آوردند. این اپلیکیشن توانست به سرعت در میان کاربرانی ناراضی از اقدامات فیسبوک و توییتر، محبوب شود و کاربران زیادی را به خود جلب کند.

با این حال، تاثیرگذاری فیسبوک و توییتر هرگز قابل قیاس با پارلر نیست و باید دید که این شکایت‌ها جدید علیه غول‌های فناوری دنیا چه نتیجه‌ای را برای ترامپ در پی خواهد داشت و آیا می‌تواند راهی را برای بازگشت دوباره وی به این پلتفرم‌های محبوب باز کند یا خیر.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.