about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

داده‌های تازه نشان می‌دهد که دومین آدرس ثروتمند شبکه اتریوم، اخیراً چیزی حدود ۲۰ میلیون دلار برای خرید توکن‌های فعال در این شبکه هزینه کرده است. برخی از این توکن‌ها امروز رشد درخورتوجهی داشته‌اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از دیلی‌هودل، پلتفرم ویل‌ استیتس (WhaleStats) که تراکنش‌ نهنگ‌های بزرگ شبکه اتریوم را رصد می‌کند، اعلام کرده است که نهنگی به نام لایت (Light)، یکی از بزرگ‌ترین نهنگ‌های فعال در شبکه اتریوم، به‌تازگی بیش از ۱۱ میلیون دلار ارز دیجیتال رپد بیت کوین (Wrapped Bitcoin) خریداری کرده است. رپد بیت کوین توکن نماینده بیت کوین در شبکه اتریوم است که همواره ارزشی برابر با بیت کوین اصلی دارد.

ویل‌ استیتس در توییتر نوشته است:

لایت، نهنگ اتریوم، هم‌اکنون ۲۰۰ رپد بیت کوین به ارزش ۱۱,۳۵۲,۴۰۰ دلار خریداری کرد.

ارزش کل دارایی‌های این نهنگ اتریومی، با احتساب ۳۶۲ رپد بیت کوینی که دارد، ۵.۷ میلیارد دلار است. گفتنی است که رپد بیت کوین به‌صورت یک‌به‌یک با بیت کوین‌های واقعی پشتیبانی می‌شود و به همین خاطر ارزشی برابر با بیت کوین اصلی دارد.

همان طور که ویل استیتس گفته است، این نهنگ اخیراً ۲ میلیون ارز دیجیتال گراف (The Graph) به ارزش ۱,۸۴۹,۹۴۶ دلار هم خریده است. قیمت گراف در ۲۴ ساعت گذشته ۰.۷۶ درصد افزایش یافته و به ۰.۹۳ دلار رسیده است.

این نهنگ همچنان به خریدهایش ادامه داده و ۲۵۰,۰۰۰ توکن سوشی سواپ (SushiSwap) را هم با پرداخت مبلغی بیش از ۱.۸ میلیون دلار خریداری کرده است. توکن صرافی غیرمتمرکز سوشی سواپ در حال حاضر با قیمتی حدود ۷.۸۵ دلار معامله می‌شود.

ارز دیجیتال بعدی که در فهرست ارزهای خریداری‌شده این نهنگ قرار دارد، ایلویوم (Illuvium)، توکن بومی یک بازی بلاک چینی با همین نام است که بر بستر شبکه اتریوم ساخته‌ شده است. این نهنگ برای ۱,۰۰۰ واحد ایلویوم، ۱.۷۵ میلیون دلار پرداخته است. این ارز دیجیتال امروز حدود ۴ درصد رشد داشته و با قیمتی حدود ۱,۸۲۶ دلار معامله می‌شود.

خرید بعدی این نهنگ، ارز دیجیتال صرافی غیرمتمرکز یونی سواپ (UniSwap) است. لایت ۱.۶ میلیون دلار برای خرید توکن بومی این صرافی هزینه کرده و ۷۹,۹۹۸ یونی سواپ به سبد خود افزوده است. یونی سواپ امروز بیش از ۵ درصد رشد داشته و اکنون با قیمت ۲۱.۵۶ دلار معامله می‌شود.

آخرین خرید این نهنگ بزرگ کرو دائو (Curve DAO)، توکن اصلی صرافی غیرمتمرکز کرو فایننس (Curve Finance) است.

بر اساس داده‌های دیفای‌ لاما (DeFiLlama)، ارزش کل سرمایه قفل‌شده در کرو فایننس بیشتر از هر صرافی غیرمتمرکز دیگری است. لایت، برای خرید ۲۵۰,۰۰۰ توکن کرو فایننس ۱,۱۴۵,۰۰۰ دلار پرداخت کرده است. این توکن در رتبه ۷۲ بازار قرار دارد و امروز با ۱۰ درصد رشد به قیمت ۵.۲۲ دلار رسیده است.

ویل‌ استیتس همچنین فهرستی از توکن‌های بسیار محبوب بین نهنگ‌های اتریوم منتشر کرده است که از بین ۱۰ توکن برتر خریداری‌شده در ۲۴ ساعت گذشته، اتریوم با مجموع ۱۳۸ خرید در صدر این فهرست قرار دارد و پس‌ از آن سه استیبل کوین مختلف یعنی تتر، یو‌اس‌دی کوین (USDC) و بایننس یو‌اس‌دی (BUSD) در رده‌های دوم تا چهارم هستند. رپد بیت کوین، پالیگان (Polygon)، شیبا اینو و مانا (MANA)، توکن پلتفرم دیسنترالند (Decentraland)، هم در رده‌های بعدی قرار دارند.

تازه ترین ها
شکایت
1404/02/19 - 12:59- سایرفناوری ها

شکایت یک شرکت ایتالیایی از گوگل

گروه مولتیپلای ایتالیا به دلیل تسلط بر بازار، از گوگل به مبلغ ۳ میلیارد یورو شکایت کرد.

استفاده
1404/02/19 - 12:30- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی توسط سازمان غذا و داروی آمریکا

سازمان غذا و داروی آمریکا پس از اجرای آزمایشی، از هوش مصنوعی استفاده می‌کند.

عدم
1404/02/19 - 11:50- هوش مصنوعي

عدم استفاده کارمندان مایکروسافت از دیپ سیک

مایکروسافت به کارمندانش اجازه استفاده از هوش مصنوعی چینی دیپ سیک را نمی‌دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.