about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

وزیر ارتباطات با اشاره به رویکرد فرصت محور فناوری اطلاعات گفت: دولت برای تدوین ساز و کارهای موثر برای مراقبت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی مصمم است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در یادداشتی در صفحه شخصی خود در  شبکه های اجتماعی نوشت: امروز در کنار برادرم یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش میزبان فعالان زیست‌بوم کودک‌ونوجوان در فضای مجازی، از اپراتورها و فراهم‌کنندگان زیرساخت‌های ارتباطی گرفته تا توسعه‌دهندگان نرم‌افزار، از ارائه‌دهندگان برنامه‌های کاربردی گرفته تا سکوهای پخش محتوا، از تولیدکنندگان محتوا گرفته تا نمایندگانی از بخش‌های حاکمیتی چون صدا و سیما و وزارت ارشاد بودیم.

وی افزود: نگاه دولت سیزدهم به فناوری اطلاعات فرصت محور است و به دنبال آن است تا حداکثر استفاده را از این فناوری برای بهبود کیفیت زندگی مردم به عمل بیاورد. در کنار این نگاه فرصت محور، مصمم هستیم با همراهی همه کارشناسان و فعالان در این زیست‌بوم، پاسخگوی دغدغه به حق والدین در خصوص نگرانی حضور فرزندانشان در فضای مجازی باشیم. برای این کار از مشورت همه فعالان در این حوزه بهره می‌بریم.

وزیر ارتباطات افزود: در نشست امروز نمایندگان اغلب فعالان در این زیست‌بوم حضور داشتند و از برنامه‌ها و فعالیت‌های‌شان در این حوزه گزارش دادند. دشواری‌ها و مشکلات را هم گفتند. انصافا کارهای موثر و کاربردی‌ای انجام داده‌اند که در تحقق اهداف ما برای مراقبت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی و ایجاد یک محیط سالم، ایمن، مفید و تعالی بخش در این فضا برای آنان موثر خواهد بود. برخی از دستاوردهای گفته شده بسیار کاربردی هستند اما تاکنون کمتر درباره آنها اطلاع‌رسانی شده است.

وی تاکید کرد: در دولت و در کارگروهی متشکل از وزرای ارتباطات، آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی، صدا و سیما و مرکز ملی فضای مجازی درباره تدوین ساز و کارهای موثر برای مراقبت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی مصمم هستیم. تقسیم کار ملی صورت گرفته توسط شورای عالی فضای مجازی در این خصوص (مصوبه شماره 71 شورا در خردادماه سال جاری) نیز راهگشا خواهد بود. با به نتیجه رسیدن مشورت‌ها به زودی راهکارهای مورد نیاز والدین را رونمایی و اطلاع‌رسانی می‌کنیم.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1405/06/31 - 09:28- آسیا

مشارکت چین و ماداگاسکار برای مقابله با کلاهبرداری‌های مخابراتی

چین و ماداگاسکار نخستین عملیات مشترک خود را علیه کلاهبرداری‌های مخابراتی آغاز کردند.

راه‌اندازی
1405/06/31 - 09:21- آسیا

راه‌اندازی استودیو گجت‌های پوشیدنی در امارات

شورای امنیت سایبری امارات با همکاری مِتا، نخستین برنامه «Wearables Studio UAE» را راه‌اندازی کردند.

حکم دادگاهی برای توقف جمع‌آوری داده‌های کاربران لینکدین

لینکدین حکم دادگاهی از یک قاضی در کالیفرنیا مبنی بر توقف جمع‌آوری انبوه داده‌های کاربران دریافت کرد.