about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

ویلیام بار، دادستان کل آمریکا از کاربران خواسته با تن دادن به ریسک وجود بک دورها، امکان دسترسی مقامات به داده های خصوصی و رمزگذاری شده را فراهم سازند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ ویلیام بار، دادستان کل آمریکا از کاربران خواسته با تن دادن به ریسک وجود بک دورها، امکان دسترسی مقامات به داده های خصوصی و رمزگذاری شده را فراهم سازند.

سخنان جدید دادستان کل در راستای اظهار نظرهای قبلی مقامات ارشد وزارت دادگستری آمریکا قرار دارد که از رمزگذاری (Encryption) اطلاعات دلخوشی ندارد. وی ساعاتی قبل طی یک سخنرانی در نیویورک به کمپانی های بزرگ فناوری توصیه کرد با اتخاذ تدابیر جدید به مقامات فدرال امکان دسترسی به داده های ذخیره شده در گجت ها را بدهند.

رمزگذاری از طریق الگوریتم های پیچیده ای نظیر Triple DES، AES ،RSA و تکنولوژی منحنی بیضوی ECC داده ها را به یک سری کاراکترهای تصادفی غیر قابل خواندن تبدیل می کند. برگرداندن متن به حالت عادی نیز هم از طریق کلید خصوصی  ممکن است اما در صورت وجود بک دور یا درب پشتی می توان به این کلید دسترسی پیدا کرد.

این روش در سال های اخیر به بسیاری از اپ های محبوب نظیر فیسبوک، اینستاگرام، واتس اپ، تلگرام و محصولات اپل راه خود را باز کرده اما مقامات به بهانه شناسایی مجرمان همیشه در پی روشی برای دور زدن این محدودیت بوده اند. پیشتر «جف سشنز»، وزیر دادگستری سابق آمریکا هم علی رغم اذعان به اهمیت رمزنگاری گفته بود مقامات باید راهی برای شکستن آن داشته باشند.

در این بحث و جدل ها متخصصان امنیتی هشدار داده اند هیچ راه کاملا ایمنی برای تعبیه درب پشتی به منظور دسترسی مقامات وجود ندارد و ممکن است هکرها نیز با سوءاستفاده از این قابلیت در پی دسترسی به اطلاعات کاربران باشند.

در جدیدترین مورد دادستان کل آمریکا که سابقه ای دور و دراز در سازمان های قضایی دارد، مدعی است که تعبیه بک دور و تحمیل باری سنگین بر امنیت کاربران ارزش مزایای آن را دارد:

این ریسک قابل قبول است چون ما درباره محصولاتی مثل اپ های پیام رسانی، ایمیل، اپ های صوتی و گوشی های هوشمند حرف می زنیم نه حفاظت از کدهای پرتاب موشک های هسته ای.

به گفته ویلیامر بار وجود رمزگذاری های غیر قابل هک در دستگاه ها که مانع دسترسی مقامات به اطلاعات می شود توجیه پذیر نیست.

بیان این سخنان از سوی دادستان کل واکنش منفی نمایندگان را در پی داشته است. «رون وایدن»، سناتور دموکرات اظهارات ویلیام بار را تکان دهنده، نادرست و خطرناک خواند:

 اگر به این رییس جمهور و دادستان قدرت درهم شکستن رمزگذاری داده ها را بدهیم از آن سوءاستفاده خواهند کرد.

دادستانی هنوز از اختیارات خود برای تدوین قانون و مجبور کردن کمپانی های فناوری به همکاری با مقامات استفاده نکرده اما این اظهارات می تواند به هموار شدن این مسیر منجر شود.

تازه ترین ها
تقویت
1404/02/16 - 07:38- آفریقا

تقویت مقابله با جرایم سایبری در زامبیا

دولت زامبیا توانایی خود را برای مبارزه با جرایم سایبری و آموزش پرسنل مهم دولتی تقویت کرد.

تکذیب
1404/02/16 - 07:30- آمریکا

تکذیب حمله باج‌افزاری توسط دولت پِرو

دولت پِرو پس از ادعاهای گروه باج‌افزاری ریسیدا، حمله به پلتفرم دیجیتال فدرال خود را تکذیب کرد.

دستگیری
1404/02/16 - 07:00- اروپا

دستگیری مظنون اوکراینی به اتهام جاسوسی برای روسیه

سرویس امنیتی اوکراین یک مأمور مظنون به جاسوسی برای روسیه از طریق تیک‌تاک را دستگیر کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.