about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

افشای جاسوسی شرکت صهیونیستی «ان‌اس‌او گروپ» از گوشی های کارکنان وزارت خارجه آمریکا باعث شده دولت بایدن برای مهار این مشکل به فکر چاره بیفتد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از بلومبرگ، کاخ سفید به دنبال متحد کردن کشورهای همسو با خود است تا فناوری های جاسوسی سایبری را که در نقاط مختلف جهان به کار برده می شود، مهار و مدیریت کند.

دولت بایدن اعلام کرده در جریان برگزاری نشست دموکراسی های جهانی طی هفته آینده، ابتکار عمل جدیدی اعلام می شود تا از گسترش استفاده از این فناوری ها برای کنترل و جاسوسی از شهروندان به خصوص در کشورهای اقتدارگرا جلوگیری شود.

این ادعاها در شرایطی مطرح می شود که شرکت صهیونیستی ان اس او گروپ جاسوس افزار پگاسوس را در اختیار کشورهایی همچون بحرین، عربستان و امارات گذاشته و دولت آمریکا نیز با این امر مخالفتی نداشته است. همچنین دولت آمریکا بر اساس افشاگری های ادوارد اسنودن خود یکی از بزرگترین استفاده کنندگان از انواع جاسوس افزار برای سرقت اطلاعات شخصی میلیاردها کاربر اینترنت و تلفن همراه در سراسر جهان است.

دولت آمریکا از چند ماه قبل در تلاش برای هماهنگ سازی مواضع متحدان خود در این زمینه است که از جمله آنها می توان به ژاپن، کره جنوبی و کشورهای اروپایی اشاره کرد. اما تا به حال چیزی در این زمینه به طور علنی و رسمی اعلام نشده است.

هنوز اطلاعات دقیقی در این حوزه در دسترس نیست، اما آمریکا و متحدانش تا به حال بارها از چین به عنوان کشوری نام برده اند که از ابزار جاسوسی سایبری سوء استفاده می کند. این در حالی است که آمریکا و رژیم صهیونیستی خود در این زمینه پیشتاز هستند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.