about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

طی ماه‌های اخیر در پی افشاگری‌های ادوارد اسنودن علیه NSA، فشارها در زمینه کنترل و برنامه‌های جاسوسی این سازمان افزایش یافته است.

بسیاری از فعالان آزادی‌های مدنی، شرکت‌های فناوری، و بسیاری از حقوقدانان و قانونگذاران این کشور در پی افشاگری‌های اسنودن، فعالیت هایی را برای فشار بر باراک اوباما برای متوقف و یا محدود کردن این فعالیت‌های جاسوسی آغاز کرده اند.

در خبرهای روز گذشته نیز بیان شد مارک زاکربرگ٬ بنیان‌گذار فیس‌بوک و اریک اشمیت، مدیر اجرایی گوگل به همراه مدیران چهار شرکت بزرگ تکنولوژی مستقر در آمریکا٬ از جمله نت‌فلیکس و دراپ باکس٬ در دیدار با اوباما درباره پی‌آمدهای نفوذ به حریم خصوصی کاربران توسط سازمان‌های جاسوسی گفت‌وگو کردند و اعتراض خود را نسبت به جاسوسی‌های این سازمان اظهار کردند.

بنا به گزارش منابع آگاه، احتمالا این اصلاحات در مورد بند 215 فعالیت‌های آژانس امنیت ملی آمریکا و برنامه پریزم است که در مورد جاسوسی و ضبط حجم بالایی از اطلاعات و مکالمات شخصی شهروندان این کشور است./

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.