about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

شرکت امنیتی اسرائیلی، در دور دوم سرمایه‌گذاری مبلغ 15 میلیون دلار جمع‌آوری کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ «CyberHat»، شرکت اسرائیلی واقع در تل‌آویو و پشتوانه «CYREBRO»، مرکز عملیات‌های امنیتی به عنوان یک راه‌حل پلتفرم (SOC-as-a-platform)، در دور دوم سرمایه‌گذاری مبلغ 15 میلیون دلار جمع‌آوری کرد.

این دور سرمایه‌گذاری، که در آن بودجه کل جمع‌آوری شده تا به امروز به 22 میلیون دلار رسید، به رهبری «Prytek» و با مشارکت «InCapital»، بانک میزراهی (Mizrahi Bank) و سرمایه‌گذار قبلی «Mangrove» برگزار شد.

شرکت اسرائیلی در نظر دارد از بودجه جدید برای گسترش اخذ مرکز عملیات‌های امنیتی به عنوان یک راه‌حل پلتفرم استفاده کند.

CyberHat با هدایت ناداف آربِل (Nadav Arbel)، مدیرعامل، برای CYREBRO یک مرکز عملیات‌های امنیتی (SOC) مبتنی بر ابر را برای نظارت راهبردی، شکار تهدید فعال، پاسخگویی سریع به حادثه و انطباق بیشتر فراهم می‌کند. این پلتفرم به‌وسیله تیمی از تحلیلگران پیشرفته سایبری و محققان پزشکی قانونی به صورت آماده و 24 ساعته پشتیبانی می‌شود. پلتفرم با سیستم‌های امنیتی، ابزارها و نرم‌افزار موجود از جمله تمام پلتفرم‌های مبتنی بر ابر و دستگاه‌های شبکه داخلی ادغام می‌شود.

صدها شرکت در سطح جهانی شامل کسب و کارهای کوچک و متوسط (SMB)، زیرساخت‌های مهم و صنایعی مانند کازینوها، خرده‌فروشان جهانی، بانک‌ها، شرکت‌های بیمه و سایر شرکت‌های «Fortune 500» قبلاً از پلتفرم عملیات‌های سایبری برای دفاع در برابر نقض داده و حملات استفاده کرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
تجزیه
1404/02/16 - 12:15- سایرفناوری ها

تجزیه محصولات تبلیغاتی گوگل توسط وزارت دادگستری آمریکا

وزارت دادگستری ایالات متحده آمریکا به دنبال تجزیه محصولات فناوری و تبلیغاتی گوگل است.

هوش
1404/02/16 - 08:27- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی در آزمون درک تعاملات اجتماعی مردود شد!

مطالعه جدیدی در دانشگاه جانز هاپکینز نشان می‌دهد که هوش مصنوعی امروزی در درک و پیش بینی تعاملات اجتماعی در موقعیت‌های مختلف کاملا ناتوان است.

آموزش
1404/02/16 - 08:19- هوش مصنوعي

آموزش هوش مصنوعی به برنامه درسی مدارس امارات اضافه شد

امارات متحده عربی در ادامه رویکرد راهبردی خود برای توسعه فناوری‌های نوین، از سال تحصیلی ۲۰۲۵-۲۰۲۶ آموزش رسمی هوش مصنوعی را به برنامه درسی مدارس دولتی اضافه می‌کند. این برنامه آموزشی، تمامی پایه‌ها از مهدکودک تا کلاس دوازدهم را پوشش خواهد داد.