about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

وکلای ماسک در جلسه اخیر دادگاه به دلیل فسخ قرارداد خرید توئیتر، ادعا کردند دلیل انصراف او جنگ جهانی سوم بوده است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ شکایت افشاگر رئیس سابق امنیت  توئیتر در حال حاضر نبرد حقوقی این شرکت با ایلان ماسک را پیچیده کرده است. وکلای مدافع ماسک و توئیتر روز سه‌شنبه در دادگاه ملاقات کردند تا مشخص شود که آیا ادعا‌های پیتر «ماج» زاتکو می‌تواند به پرونده حقوقی ایلان ماسک اضافه شود تا از تعهد ۴۴ میلیارد دلاری او برای خرید توئیتر خلاص شود.

این اولین جلسه‌ای بود که هر نماینده توئیتر به طور علنی به شکایت زاتکو پرداخت. در دو هفته پس از انتشار عمومی زاتکو، توئیتر تا حد زیادی در مورد اصل ادعا‌ها سکوت کرده است.

در طول جلسه، وکلای توئیتر به این ادعا که اقدامات امنیتی ضعیف شرکت ممکن است به امنیت ملی لطمه زده باشد یا اینکه مدیر عامل شرکت پاراگ آگراوال به زاتکو گفته به زاتکو دروغ بگوید، پاسخ نداده‌اند.

آن‌ها می‌گویند ماسک قبل از اینکه شکایت زاتکو علنی شود به دنبال دلایلی برای از بین بردن این معامله بود. در یک نقطه، وکیل توئیتر از پیامکی که ماسک برای بانکدارش در مورگان استنلی ارسال کرده بود، نقل کرد با این مضمون که « با شرایط فعلی اگر وارد جنگ جهانی سوم شویم، خرید توئیتر منطقی نخواهد بود؛ به همین دلیل است که ماسک نمی‌خواهد توئیتر را بخرد، موضوع ربات‌ها نیز همه بهانه است.

از سوی دیگر، وکلای ماسک، اعتبار زاتکو را به عنوان یک مدیر اجرایی «تزیینی» که زمانی برای یک پست دولتی در آمریکا  پیشنهاد شده بود، تبلیغ کردند. آن‌ها گفتند ماسک هیچ ارتباطی با شکایت افشاگر زاتکو ندارد و توئیتر عمدا اطلاعات مخرب را پنهان کرده است. مشخص نیست که آیا برای تحت تاثیر قرار دادن قاضی پرونده کافی است یا خیر. در یک مبادله قاضی به طور واضح به تصمیم ماسک مبنی بر چشم پوشی از دقت لازم قبل از موافقت با خرید اشاره کرد.

وکلای ماسک که بر تعویق دادگاه اکتبر تاکید می‌کردند، جلسه بیش از سه ساعته دادگاه را با این استدلال که «این ما نیستیم که باعث این هرج و مرج یا این تاخیر شده‌ایم» خاتمه دادند.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد